Ziya Selçuk kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Yeni kabinede yer alan isimle ilgili Ziya Selçuk kimdir sorusu merak ediliyor. Ziya Selçuk kaç yaşında ve nereli sorusunun cevabı Ajanshaber.com'da.

Bugün saat 21.30'da yeni kabinede yer alacak isimler açıkladı. Şimdi birçok insan kabinede yer alan isimleri merak etmeye başladı. Yeni kabinede yer alacak isimler günlerdir kulislerde konuşulmaya devam ediyordu. Kabinede yer alan isimler belli oldu. İnsanlar bu sebeple Ziya Selçuk kimdir sorusunu sıkça sormaya başladı. Ajans Haber ekibi olarak sizler için detaylı bir derlemek yaptık. Ziya Selçuk kaç yaşında ve Ziya Selçuk nereli sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Detaylar Ajanshaber.com'da.

ZİYA SELÇUK KİMDİR?

Bu akşam saat 21.30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni kabine açıklandı. Yeni kabinede yer alan isimler vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Bu sebeple Ziya Selçuk kimdir sorusu merak ediliyor. İşte detaylar...

Prof. Dr. Ziya Selçuk, 1961 Ankara doğumlu. 2003-2008 yıllarında Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı yapan Selçuk, uzun yıllar Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde öğretim üyeliği görevini yürüttü. Talim terbiye kurulu başkanı olduğu sırada müfredat değişikliği de yapan Selçuk, aynı zamanda maya okullarının da kurucusu.

Rehberlik, davranış gözlemi, iletişim, gelişim, öğrenme ve mizaç konularında çok sayıda araştırması bulunan Selçuk'un kitapları arasında ‘insan İlişkilerinde kendini açma', ‘Gelişim ve öğrenme', ‘Okul deneyimi ve uygulama', ‘Dikkat eksikliği ve hiperaktif çocuklar' ve ‘Sınıf içi rehberlik uygulamaları' bulunuyor.

ERDOĞAN'DAN İLK GÜNDE İLK MESAJLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Külliyesi'nde göreve başlama töreninde çarpıcı mesajlar verdi. 'Başkan' sıfatı ile ilk konuşmasını yapan Erdoğan, ''Sadece bize oy verenlerin değil, 81 milyonun tamamının Cumhurbaşkanı olduğumuzun bilinciyle milletimize layık olmaya çalışacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi zorlama değil tarihin bizi yönlendirdiği tercihtir. Millet görevini yaptı sıra bizde'' dedi. Reform mesajı veren Cumhurbaşkanı 'ötekileştirmenin artık geride kaldığını' da söyledi.

Cumhurbaşkanı Erodğan Beştepe Külliyesi'nde düzenlenen ve 50 ülke liderinin katıldığı göreve başlama törenindeki konuşmasına "İlk Cumhurbaşkanlığı görevim için adaylığımı açıkladığım günkü gibi rabbime yalvarıyorum" diyerek dua ile başladı. Erdoğan "24 Haziran’da bizi seçti. Sadece bize oy verenlerin değil, 81 milyonun tamamının cumhurbaşkanı olduğumuzun bilinciyle milletimize layık olmaya çalışacağız. Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. Yeni dönemi yine, reform ve bu reformlarla birlikte de yenilenmenin adımlarını kabinemizle birlikte inşallah atacağız" dedi.

Yorumlar