Kaan Sezyum kimdir? Hakkında bilinmeyenler

Yazar, radyocu, reklamcı Kaan Sezyum kimdir? Kaan Sezyum'un hakkında bilinmeyenler nelerdir? Sizin için araştırdık haberimizde...

Yazar, radyocu, reklamcı Kaan Sezyum kimdir, ne zaman, nerede doğmuştur? Sizin için araştırdık haberimizde....

Kaan Sezyum kimdir? 

Kaan Sezyum 1976 yılında İstanbul Heybeliada'da dünyaya gelmiştir. İlkolkulu Heybeliada ilkokulunda tamamlayan Kaan Sezyum, ortaokul ve liseyi ise Saint Joseph Fransız Erkek Lisesi'nde tamamlayarak eğitim hayatına devam etmiştir. Asıl soyismi Sezgin olan Kaan Sezyum üniversiteyi ise Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde tamamlayarak eğitim hayatını bitirmiştir. 

Davula merakı lise çağından itibaren başlayan Kaan Sezyum iki yıl süreyle Can Kozlu'yla birlikte çalışmıştır. Üniversitede okurken yazarlığa da merak salmıştır. Şuan iş hayatına yazarlık, radyoculuk reklamcılıkla devam eden Kaan Sezyum sezyum.com'unda sahibidir.

Kaan Sezyum hakkında bilinmeyenler

Sezyum.com'un sahibi olan Kaan Sezyum ilk evliliğini Nursel Kaymaz'la yapmıştır. Nursel Kaymaz'ın vefatının ardından 2016 yılı sonunda Deniz Özturhan ile dünyaevine girmiştir. 

Duygu Asena ile 2 yıl Negatif Dergisinde çalışan Sezyum, Max dergisinde yazarlık ve editörlük yapmıştır. Çok çeşitli ergilerde yazarlık yapmıştır. ixir.com'daki editörlüğü sırasında chivi.com'un hayata geçmesinde katkı sağlamıştır. Tempo Dergisi'nde 290 hafta Gündem Light bölümünü hazırladı.  Ayça Şen'e  Radyo N'deki programına yardım etti. Siddhartha grubu'nun bateristliğini yaptı, ayrıca Rafineri'de reklam yazarı olarak çalıştı.

İlk eşini kaybettiğinde yazdığı yazıyla dikkat çeken Sezyum ” … geçen haftadan beri hayatımın pek bir anlamı yok gibi geliyor. Ne yazılarımı okutacağım birisi, ne sabah güldüğümüz birisi, ne de balkonda kuşları yemlediğimiz birisi var   yanımda. Yok yani, işin en fenası da bu yok oluşun, tam anlamıyla bi yok oluş halinde gerçekleşmesi oldu. Gayet güzel
kahvaltı ederken, birlikte Türk kahvesi için tek bir sigarayı ortaklaşa tüttürürken birden akşam oluyor, evde kimseler yok. Çat! Şimdi evde iki kişi kaldık, kedimiz tortor da bu vesileyle üzerime kaldı. Yokluk kendisini zamanla hissettiren bir şey.  Varken olanı hissetmiyorsunuz, yokken de olmayanı hissediyorsunuz, garip. Kısa sürede çok üzüldüm." cümleleriyle üzüntüsünü ifade etmiştir. 

Sosyal medya hesabında 943 bin kişi tarafından takip edilen Kaan Sezyum bu platformu oldukça sık olarak kullanmaktadır. 42 yaşındaki Kaan Sezyum müzik ve yazarlık kariyerine devam etmektedir.

Yorumlar