İstanbul'da bayrak provokasyonu!

Şile'de bir işyerinin dış cephesinde asılı olan Türk Bayrağı'nı koparıp yere atan şahıs “Egemenlik Alametlerini Aşağılama” suçundan tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 26.07.2020 tarihi saat: 02.50 sıralarında İstanbul Şile ilçesi Çavuş Mahallesi, Üsküdar Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin dış cephesinde asılı olan Türk Bayrağı’nı asılı olduğu yerden koparıp yere atan (2) erkek şahıs olduğu yönünde gelen ihbarı üzerine emniyet güçleri harekete geçti. Yapılan kimlik tespit çalışmaları sonucunda Türk Bayrağı’nı söküp yere atan şahsın Tarkan H.(49) isimli şahıs olduğu tespit edildi. Tarkan H. 27.07.2020 günü saat: 14.00 sıralarında Kumbaba Mahallesinde bulunan bir işyerinde yakalanarak gözaltına alındı.

O BAYRAĞI ÖPMEYİ ÖĞRETİRLER❗️ İstanbul Şile’de bir iş yerinin dışına asılmış Türk bayrağını koparıp yere atan şahıs Tarkan H. yakalandı. Kameralardan takip edilerek yeri tespit edilen bayrak düşmanı önce gözaltına alındı ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. pic.twitter.com/D9QbavXoEV

— Ajans Haber (@AjansHaberResmi) July 28, 2020
Olay anında yanında bulunan Ramazan E. isimli şahsın ise bilgi sahibi olarak ifadesi alınarak, Tarkan H. isimli şahıs 27.07.2020 günü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Cezaevine gönderildi.

Yorumlar