Çukur dizisi Yıldız kimdir? Gökşen Ateş kimdir ve kaç yaşında?

Çukur dizisi Yıldız kimdir? Show TV ekranlarında yayınlanan ve sevilen dizi Çukur'un yeni oyuncularından Gökşen Ateş kimdir ve kaç yaşında? Detaylar Ajanshaber.com'da...

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve reyting rekorları kıran Çukur her geçen gün adından söz ettirmeyi başarıyor. Çukur dizisi Yıldız kimdir sorusu merak edilenler arasında oldu. Yayınlandığı son bölüm ile de izleyicileri oldukça meraklandıran dizi tüm hızıyla devam ediyor. En son Mustafa Kotan, Tuğba German ve Cemile Kırmızı Karadaş’ın yönettiği Aşk ve Günah da rol alan Gökşen Ateş'in ekranlara dönmesi üzerine Çukur Gökşen Ateş kimdir ve kaç yaşında sorusu merak edildi. Gökşen Ateş hakkında tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

ÇUKUR DİZİSİ YILDIZ KİMDİR?

Yıldız Fidan’ın kuaföründe Sena ile tanışmıştır. Ona hayat hikayesini anlatmıştır. Fidan 15 yaşında evlenmiştir. 3 çocuğu vardır ve kötü yola düşmüş bir kadın olarak diziye dahil olmuştur. Sena ile tanışmış ve ona Çukur’un gerçek yüzünü gösterecektir.

Yıldız aynı zamanda ilginç bir geçmişi vardır. İdris’in oğlu Cumali ile geçmişte aşk yaşamıştır. Gençlik yıllarında Cumali ile iki deli aşıktırlar. Bir birlerini çok severlerdi. Ancak her şey İdris’in evine yapılan baskınla son buldu. Cumali eve gelenleri geri püskürtüp onları tek tek indirince hapse girdi.

Cumali hapse girdikten sonra Yıldız ise yalnız kalır. Cumali’nin yalnızlığında kendisini kaybeden Yıldız kötü yola düşer. Çukur’da pavyonda şarkılar söyleyerek geçimini sağlayan Yıldız, bazı masalara da eskort olarak gitmektedir. Peki Yıldız kimdir, hangi oyuncu canlandırmaktadır.

Yıldız karakterine hayat veren oyunun gerçek adı Gökşen Ateş’tir.

GÖKŞEN ATEŞ KİMDİR?

1984 doğumlu güzel oyuncu Gökşen Ateş günümüzde Çukur dizisinde Yıldız karakterini canlandırmaktadır.

Çocukluk yıllarından bu yana oyunculuk ve seslendirme çalışmalarını sürdüren Gökşen Ateş be sene AKM Çocuk Senfoni Orkestasında sahne almıştır.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Hafif Batı Müziği bölümünden mezun olan Gökşen Ateş Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı’nda bir sene eğitim almıştır.

Bugüne kadar Geniş Aile, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Seni Bana Yazmışlar, Kuzey Güney, Galip Derviş, Aşk ve Günah, Akasya Durağı ve Mahalle gibi sinema ve dizilerde rol almıştır.

Ayrıca Maymun Davası, Orkestra, Rent Müzikali, Korkuyorum Sevgilim ve 57. Alay gibi tiyatrolarında sahne almıştır. İstanbul doğumlu Gökşen Ateş Koç burcudur.

Yorumlar