Yemekteyiz Su Kıymet Yalman kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Yemekteyiz Su Kıymet Yalman kimdir? Yemekteyiz yeni haftaya oldukça heyecanlı bir şekilde başladı. Peki yeni haftanın yarışmacılarından olan Su Kıymet Yalman kimdir, kaç yaşında ve nereli?

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve ekranların en sevilen programnlarından biri olan Yemekteyiz'de yeni haftanın heyecanı başladı. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla gerçekleşen programda yeni haftada yarışan Su Kıymet Yalman kimdir sorusu merak edildi. Yarışmacıların büyük ödül için kıyasıya yarıştığı programda her hafta ekranlara farklı lezzetler, farklı yarışmacılar geliyor. Bu haftaki yarışmacılardan olan Su Kıymet Yalman kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

YEMEKTEYİZ SU KIYMET YALMAN KİMDİR?

TV 8 ekranlarına izleyici ile buluşan ve ekranların en sevilen programlarından olan Yemekteyiz her hafta yeni yarışmacılarla devam ediyor. 15 Ekim Yemekteyiz yarışmacısı Su Kıymet Yalman kimdir merak edildi. Yarışmacılar özenle seçtiği menüleri ile rakiplerinin karşısına çıkıyor. Rakiplerinden ve Onur Büyüktopçu'dan puanlarını alarak haftanın birincisi belirleniyor ve büyük ödülün sahibi oluyor. Bu hafta ödülü kazanan kim olacak merak konusu oldu. Peki Su Kıymet Yalman kaç yaşında ve ne iş yapıyor? 

Haftanın ilk günü yarışacak olan Su Kıymet Yalman Yozgatlı ve 39 yaşında.

Başından bir evlilik geçen yarışmacı boşanmış. 22 yaşında bir oğlu olan Su Kıymet Hanım reklam sektöründe çalışıyor. Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerini  yönetiyor. Yemekteyiz 15 Ekim pazartesi günü yarışacak olan Su Kıymet Yalman’ın menüsünde Brokoli çorbası, ıspanaklı peynir tava böreği, mevsim salata, fırında palamut(patates eşliğinde) ve tatlı olarak incirli irmik tatlısı bulunuyor. 

YEMEKTEYİZ SUNUCUSU ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de doğdu. İngiltere 'de, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı. 

Onur Büyüktopçu'nun geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan işi ise 2015 yılında yayınlanan ve başrollerini Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun paylaştığı 'Kiralık Aşk'tı. 'Kiralık Aşk' dizisinde 'Koriş' karakterini oynayan Onur Büyüktopçu, kısa sürede dizinin takipçilerinin takdirini kazanmayı başardı. Büyüktopçu'nun canlandırdığı 'Koriş' karakteri kısa sürede fenomen oldu. Onur Büyüktopçu son olarak Yemekteyiz programında sunuculuk yapmakta. Onur Büyüktopçu'nun 'Yemekteyiz' programındaki doğal ve samimi halleri özellikle sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazanıyor.

Özellikle Instagram'da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Onur Büyüktopçu'nun bugüne kadar görev aldığı yapımlar şöyle: Lise Defteri, Yabancı Damat, Doktorlar, Fırtınalı Aşk, Kavak Yelleri, Memleket Hikayeleri, Tatlı Bela Fadime, Üç Tatlı Cadı, Güz Gülleri ve Kiralık Aşk.

Yorumlar