Tren kazası için TSK da devreye girdi!

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu'da meydana gelen trafik kazasıyla ilgili arazinin çamurlu olması nedeniyle paletli araçları sevk ettiklerini ve hayatını kaybeden yolcuların olduğunu açıkladı.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinden İstanbul'a hareket eden yolcu treni, henüz bilinmeyen bir nedenle bazı vagonlarının raydan çıkması sonucu, Çorlu istikametinde Sarılar köyü yakınlarında devrildi.

PALETLİ ARAÇLAR YOLLANDI

Vali Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uzunköprü ilçesinden İstanbul'a hareket eden trenin, henüz bilinmeyen bir nedenle bazı vagonlarının raydan çıkması sonucu, Çorlu istikametinde Sarılar köyü yakınlarında devrilmesi sonucu çok sayıda kişinin yaralandığını söyledi.

Arazinin çamurlu olduğunu, bu nedenle bölgeye araçların giremediğini dile getiren Ceylan, "Bölgeye paletli araçlar sevk ediyoruz. 6 yolcu vagonun devrildiği bilgisi var."ifadesini kullandı. Bu arada, bölgeye Sağlık Bakanlığı hava ambulanslarının da intikal ettiği bildirildi.

TSK'DAN BÖLGEYE HELİKOPTER

Edindinilen bilgiye göre, Tekirdağ'daki tren kazasında yaralananların hastaneye sevkini sağlamak için Türk Silahlı Kuvvetleri de harekete geçti. Bölgeye askeri helikopterler sevk edildi.

Tekirdağ'ın Uzunköprü ilçesinden İstanbul'a hareket eden tren, henüz bilinmeyen bir nedenle bazı vagonlarının raydan çıkması sonucu, Çorlu istikametinde devrilmiş, Sarılar köyü yakınlarındaki kazada çok sayıda kişinin yaralandığı bildirilmişti.

Yorumlar