Metrobüs arızası giderildi, trafik akışı eskiye döndü

İstanbul'da bu akşam bir metrobüste arıza meydana geldi. Yol sıkışıklığının çift yönlü yaşandığı arıza sonucu uzun kuyruklar oluşmuştu. Arızalı araç yoldan çekildi, yol 40 dakika sonunda açıldı.

İstanbul'da bu akşam bir metrobüste arıza meydana geldi. Yol sıkışıklığının çift yönlü yaşandığı arıza sonucu uzun kuyruklar oluşmuştu. Arızalı araç yoldan çekildi, yol açıldı.

Bu akşam Sefaköy yakınlarında, Sefaköy Metrobüs Durağı'na yakın bir metrobüste arıza meydana geldi. Arızanın oluştuğu araç sebebiyle, metrobüs hattında trafik geliş ve gidiş olarak, çift yönlü durdu, metrobüsler sıraya girdi. Arızalı araç yoldan çekilince, yol açıldı. 

Avcılar'a doğru giden bir metrobüs aracında, saat 20:00'da arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle trafik aksarken, duraklarda yolcular kalabalık oluşturdu. Metrobüs içerisindeki yolcular ise aracın içinde beklemek zorunda kaldılar. Olayın yetkililere bildirilmesi ile arızalı aracın yanına İETT görevlileri geldi. Yetkililer trafiği açabilmek için Topkapı istikametindeki seferlere ara verdi. Avcılar'a doğru olan trafik bu şekilde azaltılıp tek şerit kullanılarak sırayla çift yönlü kontrollü akış sağlandı. İki yönde oluşan kuyruklar esnasında, Sefaköy'de yolcu indirilmesine ara verildi. Araç yetkililer tarafından yoldan kaldırılınca, 40 dakika sonucunda trafik açıldı. Metrobüs hattındaki trafik akışı eski haline döndü.

Yorumlar