Gelinim Mutfakta Aleyna kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Gelinim Mutfakta Aleyna kimdir? Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen yarışma Gelinim Mutfakta yarışmacısı Aleyna kaç yaşında ve nereli?

Ekranların ne sevilen ve en çok izlenen yarışmalarından bir tanesi olan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başladı. Yeni hafta yarışmacısı Gelinim Mutfakta Aleyna kimdir sorusu merak edildi ve aratıldı. Yarışmaya her hafta farklı bir gelin ve kaynana katılıyor. Bu hafta da yeni katılan isim Aleyna oldu. Peki Gelinim Mutfakta Aleyna kaç yaşında ve nereli?

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA KİMDİR?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yarışmalarından olan Gelinim Mutfakta tüm hızıyla devam ediyor. Fatih Ürek sunuculuğunda devam eden yarışma izleyiciler tarafından merakla izleniyor. Bu haftanın yeni yarışmacısı olan Aleyna kimdir sorusu da merak edildi.

Gelinim mutfakta 29 Ekim Pazartesi  günü yeni bir haftaya başladık. Her hafta sonu ayrılışlar hüzünlü olduğu gibi yeni başlangıçlar ise umut dolu yeni yarışmacı ile Gelinim Mutfakta kaldığı yerden devam ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun diyerek bu gün Gelinim Mutfakta Aleynakatıldı. Tabi Aleyna’in kaynanası hanım hanımcık kaynana Cemile de katıldı.

Bu zamanda kadar Ezgi’yi bir tek Başak Tahtından indirse de son hamleyi yapamadan elendi. Bu hafta Gelinim Mutfakta Aleyna kim olduğunu anlatırken aslında Ezgi’yi alt edebilecek olup olmaması da çok önemli bir argüman oldu. Yarışmanın fragmanına şöyle bir göz gezdirdiğimizde Aleyna’in kaynanası ile Reyhan hanım oldukça iyi anlaştığını ve bazı konularda fikir birliği olduğunu görünce Ezgi’ye rakip değilde destekçi olarak gelmiş olabileceğini seçeneğini de düşündürdü.

Yorumlar