Gaga Bulut’un cezası belli oldu!

Kendisini sosyal medya fenomeni olarak tanıtan Gaga Bulut cezası belli oldu. İki erkek çocuğunu para karşılığında öpüştüren Bulut için 6 aydan 15 yıla kadar hapis cezası istendi. İzmir Alsancak Kordon’da para karşılığı olarak “çocuklara yönelik istismar” görüntülerini çekip, sosyal medya hesabında takipçi ve para kazanmak amacı ile yaptığı için hakkında iddianame hazırlandı.

İzmir Cumhuriyeti Başsavcılığı tarafından geçen 15 Ekim tarihinde kamuoyunda gelen tepkiler ve küçük yaştaki C.S.S ile Y.K’nın ailesinin şikayetine üzerine “Gaga bulut” lakaplı sosyal fenomeni olan Bulut Altuğ gözaltına alınmıştı. İki aydır tutuklu bulunan Altuğ’a iddianame hazırlandı.

Alsancak Kordon’da yaşı küçük çocuklara öpüştürmeleri ve diğer mağdurlara sarkıntılık etmeleri gibi konularda savcılık tarafından cezalandırılmasının gerektiği altı çizildi. Görüntülerde yer alan diğer mağdurların kimliğinin tespit edilmesi için soruşturmalarına devam eden İzmir Cumhuriyet Savcısı, Bulut Altuğ için 6 aydan 15 yıla kadar hapis cezası istediği öğrenildi. Bulut’un kameramanlığını yapan tutuksuz şüpheli Fatih Bilgehan B. için ise 3 aydan 8 yıla kadar İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı hapis cezası istedi.

Yorumlar