"Duran metro inşaatlarını harekete geçirdik" diyen İmamoğlu çark etti

Daha önce "Duran metro inşaatlarını tekrar harekete geçirdik" diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, inşaatı durdurma kararı verdi. Kazı çalışmalarına başlanan Sancaktepe Yenidoğan metro hattı şimdi kapatılıyor.

Kazı çalışmalarına başlanan Sancaktepe Yenidoğan metro hattı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edildi.

"Duran metro inşaatlarını harekete geçirdik" sloganıyla açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projeyi hayata geçiremeyince, inşaatı durdurma kararı verdi. İmamoğlu'nun talimatının ardından, yapılan kazı çalışmaları Büyükşehir Belediye ekiplerince metro kazısı kapatılmaya başlandı.

Metro inşaatındaki kapatma çalışmaları bir vatandaş tarafından görüntülendi. O görüntüler sosyal medyada tepki çekerken, bu kararın İstanbullulara para ve zaman kaybettireceği yönünde eleştiriler yağdı.

METRO HATTI İÇİN TÖREN DÜZENLENMİŞTİ

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. tünel açma makinesinin (TBM) kazıya başlaması dolayısıyla tören düzenlenmiş, Sancaktepe'deki şantiye alanında düzenlenen törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu projenin Sancaktepe Şehir Hastanesi'ne kadar olan kısmını 2023 başında bitireceklerini, kalan etabı ise 2024 başında tamamlayacaklarını açıklamıştı.

 

Yorumlar

Reşat Öz İİBB Başkanı Ekrem.Imamoğlu, Bu metro inşaatlarını durdurursan,bu senin siyasi hayatının sonu ur.Hani herşey güzel olacaktı.İstanbul Halkı seni sandığa gömer.Hadi bakalım filmin sonunu izlemeye ne dersin.