Diriliş Ertuğrul Aktemur kimdir? Tarihte var mı ve gerçek adı ne?

Diriliş Ertuğrul Aktemur kimdir? Yeni sezona başlayacak olan Diriliş Ertuğrul Aktemur tarihte var mı ve gerçek adı ne soruları merak ediliyor ve aratılıyor. Detaylar Ajanshaber.com'da...

Ekranların en sevilen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul yeni sezonu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yeni sezonun karakterlerinden Diriliş Ertuğrul Aktemur kimdir sorusu aratılıyor. Henüz yeni sezona başlamamış olan dizi TRT 1 ekranlarında çarşamba günü izleyici ile buluşuyor. Peki yeni sezon oyuncularından olan Aktemur tarihte var mı ve gerçek adı ne?

DİRİLİK ERTUĞRUL AKTEMUR KİMDİR?

TRT 1 ekranlarında çarşamba günleri izleyici ile buluşan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu merakla bekleniyor. Yeni sezon karakterlerinden Aktemur kimdir sorusu merak ediliyor. Yeni sezonla birlikte dizide birçok değişiklik olacak. Bu değişiklikler içinde bazı karakterler de eklenecek diziye. Diziye katılacak karakterlerden bir tanesi olan Aktemur tarihte var mı merak konusu. Çarşamba akşamları yeni sezon ile izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul Aktemur gerçek adı ne? 

Beşinci sezona merhaba diyecek olan dizide on yıllık bir zaman atlaması söz konusu.

Gündüz Alp, Savcı Alp büyümüş olarak karşımıza çıkarken Osman Gazi’nin de on yaşlarındaki hallerine şahit olacağız. Halime Hatun’un yerine ona ikizi kadar benzeyen Hande Soral’ın canlandıracağı karakter gelecek. Ertuğrul Bey’in gönlünü kaptıracağı bu kadını ilk gördüğü anda aklına herkes gibi Halime Hatun gelecek.

Bu benzerlik bakalım dizide nasıl bir rüzgar estirecek birlikte izleyeceğiz. Diziye yeni katılan karakterlerden bir tanesi de Aktemur karakteri. Bu soruyu cevaplamak adına tarihi bilgilere baktığımızda Aktemur adlı birinin olduğuna dair bilgiler malesef ki bulunmuyor. Ancak dizinin bu sezonda adından söz ettirecek bir karakteri olarak diziye dahil olduğunu düşündüğümüz bir karakter olduğunu belirtmeden geçmek istemedik.

KAYRA ŞENOCAK CANLANDIRACAK

Diriliş Ertuğrul Aktemur’un gerçek adı Kayra Şenocak.

Başarılı oyuncu, 1968 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. Aslen Karadenizli olan oyuncu 1998 yılında Aynalı Tahir dizisiyle ekranlara merhaba demiştir. 1999 yılında ise Tv ekranlarının sevilen bir programı olan Şans Kapıyı Çalınca adlı programda Seray Sever ile sunuculuk yapmıştır. Yağmurdan Sonra, Kapıda Biri Mi Var?, Doludizgin Yıllar adlı dizilerde rol alan oyuncu daha sonra 2014 yılında Abbas’ın Melekleri adlı filmde rol almıştır. Yine aynı sene TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Filinta’da Hasan karakterine hayat vermiştir.

Yorumlar