Bayburt ile Gümüşhane'nin ortak havalimanının temeli bugün atılıyor

Başbakan Binali Yıldırım "Bugün Bayburt ile Gümüşhane'nin ortak havalimanının temelini atıyoruz, hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Bayburt'ta Yıldırım'ın öncesinde AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu konuştu, "Sevgili hemşerilerim vakit Bayburt vaktidir, Türkiye vaktidir. İnşallah 24 Haziran'da bütün dünyadaki mağdurların ve mazlumların, emperyalist köpeklerin, siyonistlerin bugünü beklediği gibi siz de onlara gereken cevabı vereceksiniz. O mazlum ve mağdurların güldüğü, siyonist köpeklerin ve emperyalist güçlerin perişan olduğu bir gün olacaktır. O gün 24 Haziran ve Bayburt'tan başlayacaktır" dedi.

BAYBURT SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

Daha sonra Bayburtlu olan Maliye Bakanı Naci Ağbal kürsüye gelerek, "Bayburt sizlerle gurur duyuyoruz. Siz her zaman Recep Tayyip Erdoğan'ın, bizlerin yanında oldunuz. Ne zaman yerli ve milli bir dava olsa, Bayburt adını en yukarılara yazdırdı. Sizlerle gurur duyuyorum. 24 Haziran'da hiç kuşkum yok, en yukarıdaki isim Bayburt olacak. Bayburt Cumhur İttifakı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin etrafında kenetlendi. Bundan sonra da sizlere hizmet etmeye, gece gündüz çalışmaya söz veriyoruz."

BAYBURT'UN BİZİM GÖNLÜMÜZDE AYRI Bİ YERİ VAR

Bayburtluları selamlayan ve Ramazan aylarını kutlayarak başlayan Başbakan Yıldırım'ın konuşması satır başlarıyla şöyle:

"Bayburt'un bizim gönlümüzde çok ayrı bir yeri var. 2011 seçimleri öncesinde liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilk mitingini Bayburt'tan başlattı, buradan Bismillah dedi. Şimdi size Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim. Siz o seçimlerde yüzde 80 Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti dediniz. Bu muhteşem desteğini Bayburt 24 Haziran'da tekrar gösterecek misin? Türkiye birincisi olmaya aday mısınız? Gümüşhane 'Biz Bayburt'u geçeceğiz' diyor. Geçebilir mi? Biz sizi bir yerde buluşturuyoruz. Bugün Bayburt-Gümüşhane Havaalanının temelini atıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun.

Yorumlar