Arkadaşını pompalı tüfekle öldüren lise öğrencisi tutuklandı

Bahçelievler’de 15 yaşındaki lise öğrencisi Mert Can Karagöz’ü pompalı tüfek ile öldüren şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bahçelievler’de 15 yaşındaki lise öğrencisi Mert Can Karagöz’ü pompalı tüfek ile öldüren şüpheli M.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NE OLDU?

15 yaşındaki lise öğrencisi Mert Can Karagöz, İstanbul Bahçelievler'de sokakta yürüdüğü sırada pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan, sırtından ve ensesinden yaralandığı tespit edilen çocuk hayatını kaybetti. 

Saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen ve aynı okuldan arkadaşı olan 15 yaşındaki M.K. yakalandı. M.K. ifadesinde kavga ettiği için Karagöz' e 'kin güttüğünü' belirtti. 

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Korkunç olay dün 16.00 sıralarında Siyavuşpaşa Mahallesi, Mine Sokak'ta meydana geldi.DHA'nın aktardığı bilgiye göre lise öğrencisi Mert Can Karagöz, üç kişiyle sokakta yürüdüğü sırada arkasından gelen okul arkadaşı M.K.'nın saldırısına uğradı.Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu Mert Can Karagöz'ün sırtına ve ensesine 3 mermi isabet etti.

Olay yerine gönderilen ambulans ile hastaneye kaldırılan Karagöz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yorumlar