Adıyaman'da tacizciye meydan dayağı!

Evli ve 2 çocuklu anneye sözlü tacizde bulunduğu iddiası üzerine, söz konusu şahsa mahalleli meydan dayağı attı. Zanlıyı linçten güvenlik güçleri kurtardı.

Yapılan habere göre A.Ü isimli kişi, Adıyaman'da Mehmet Akif Mahallesi 1114. Sokak'ta evli ve 2 çocuk annesi olan H.D'yi takip ederek sözlü tacizde bulundu. Kadın, kendisinin evli olduğunu A.Ü'ye söyledikten sonra tepki gösterdi. Şahıs, göz göre göre kadını taciz etmeye devam etti. Yanında çocukları olan kadın çığlık atarak mahalleliden yardım istedi.

TACİZCİYE MEYDAN DAYAĞI

Durumun farkında varan mahalle sakinleri ve yoldan geçen vatandaşlar olaya sessiz kalmayarak, zanlı A.Ü'yü yakalayarak tekme, tokat dövdü. Yaşanan olay H.D isimli kadının eşi M.D'nin kulağına gitti ve şahsı mahalleli ile birlikte dövdüler. Edilen Darpın sonucunda Yaralanan tacizci A.Ü, kaçmaya çalışınca vatandaşlar derhal polis ekiplerine olayı bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden polis ekipleri, önce mahalleliyi sakinleştirdi sonra A.Ü'yü gözaltına aldı.

HASTANEYE KALDIRILDI!

Yaralı A.Ü'nün ilk tedavisi olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahsın tedavisi yapılırken, taciz edilen H.D. ve olaya sonradan dahil olan eşi M.D şikayetçi olmak üzere polis merkezine gitti. Olayla ilgili soruşturma halen sürüyor.

Yorumlar