Yeni çıkacak oyunlar hangileri?

Oyun dünyasında 23 - 29 Mart tarihleri arasında PC, PS 4, PS 3, PS Vita, Xbox One, Xbox 360 ve Nintendo Wii U platformları için çıkışını gerçekleştirecek oyunları sizin için derledik.

2015 yılının bahar aylarına girişimiz ile birlikte oyun platformlarınızı süsleyecek birçok oyun da sahnedeki yerini almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda oyun dünyasına adımını atan bölüm halinde yayınlanan RBattlefield: Hardline, Resident Evil: Revolution 2 serisi,  Hotline Miami 2: Wrong Number, Evolve, Saints Row: Gat Out of Hell, Dying Light ve The Order: 1886 oyunları dışında son zamanlarda pek de kaliteli yapımlar göremedik.



Bu hafta da indie yapımlar ağırlıklı olmak üzere birçok platformda yeni oyunlar görüyoruz. Bu oyunlar arasında en dikkat çekenleri ise başta PS 4'ün merakla beklenen oyunu Bloodborne olmak üzere, yeni nesle adımını atacak olan Metal Slug 3, Borderlands: The Handsome Collection ve Xbox One & Xbox 360'ın exclusive oyunlarından Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious karşımıza çıkıyor.

Yorumlar