"Sokak kabadayıları gibi kavga ediyorlar"

Binali Yıldırım, ABD ve Rusya arasındaki Suriye restleşmeyle ilgili olarak "Sokak kabadayıları gibi kavga ediyorlar. Tweetle birbirlerini tehdit ediyorlar. Sokak kavgasının bırakma zamanıdır." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım ABD-Rusya arasında yaşanan gerilim hakkında, "Tweetler atarak birbirlerini tehdit ediyorlar. Kardeşim dünyanın, bölgenin geleceğini sizin karşılıklı atışmanıza milyonlarca insanın yok olmasına seyirci mi kalacak? “Benim daha iyi füzem var, öbür diyor benim daha iyi füzem var. Gönder bakalım, göndermezsen şöyle.” Sokak kavgası, sokak kabadayıları gibi kavga ediyorlar" dedi.

 

BEKİR BOZDAĞ'DAN AÇIKLAMA

 
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Bozdağ: "(Suriye'deki gelişmeler) Biz Türkiye olarak daha ilk günden beri bölgedeki çatışmaların sona ermesini, sona erdirilmesini söyledik ve burada yaşanan sorunların askeri yöntemlerle çözülemeyeceğini, güvenlik tedbirleriyle nihai netice alınamayacağını hep söyledik. Burada siyasi çözümün son derece önemli olduğunu da söyledik." dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Terör varlığını sürdürdüğü sürece Türkiye, dünyanın her yerinde teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek" dedi. 

 

Yorumlar