Gelinim Mutfakta Cansu Şöhret kimdir? Kaç yaşında, nereli, İnstagram hesabı ne?

Gelinim Mutfakta Cansu Şöhret kimdir sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Gelinim Mutfakta Cansu Şöhret kaç yaşında, nereli, İnstagram hesabı ne sorularıyla ilgili detaylar haberimizde.

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen programına bugün yeni isimler katıldı. Programı merakla takip eden izleyiciler yeni gelin ve kaynana hakkında araştırma yapmaya başladı. Merak edilen soruların başında Gelinim Mutfakta Cansu Şöhret kimdir sorusu yer alıyor. Gelinim Mutfakta Cansu Şöhret kaç yaşında, nereli, İnstagram hesabı ne sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA CANSU ŞÖHRET KİMDİR?

Haftaiçi her gün Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacıları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta Cansu Şöhret kimdir? İşte cevabı...

Gelinim Mutfakta’nın sivri çıkışlarıyla dikkat çeken yarışmacısı Cansu Şöhret, 1990 tarihinde dünyaya geldi. Bebek bekleyen Cansu Şöhret, 27. bölümde fenalaşmış, hem diğer yarışmacılar hem de programın sunucusu Fatih Ürek, büyük panik yaşamıştı. Daha sonra Gelinim Mutfakta doktorları tarafından muayene edilen Cans bir süre dinlendikten sonra yarışmaya geri dönmüştü. Gelinim Mutfak’tadan nisan ayında elenen Cansu Şöhret ve kayınvalidesi Sevgül Kıroğlu, 2 Temmuz’da ikinci bir şans yakaladı.

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMA KONUSU

Fatih Ürek'in sunumu ile haftaiçi her gün 15:45'te izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek'in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

Yorumlar