CK Enerji, personellerine güvenli ve mutlu hizmet adına 90 bin saat eğitim verdi

CK Enerji, akademi boyutunda 2018 yılında personellerine tam olarak toplamda 90 bin saat eğitim verdi.

Türkiye'nin önemli kurumlarından birisi olan CK Enerji, 2018 yılında 2 bin 843 personeline 90 bin saat eğitim verdi.

AA'nın yaptığı haber doğrultusunda, CK Enerji'nin gayesi şirketin kurum hedefleri ve stratejileri doğrultusunda personellerinin kişisel ve mesleki bilgi becerilerini geliştirmek. Bu sayede iş sonuçlarına katkı sağlanması amaçlanıyor. Kurulan CK Akademi eğitimleri ile 2018 yılında 2 bin 843 çalışana 90 bin saat civarında eğitim gerçekleştirildi.

Kişisel, yönetsel ve mesleki becerileri geleceğin yöneticileri adayı mühendislere empoze etmek amacıyla "Enerjisiyle Yıldızlaşan Mühendisler" adlı başlıklı programda toplam 2 bin 518 saat eğitim gerçekleştirildi.

Açıklamalara göre, CK Enerji - Akademi'nin "sahada ilk adım", "sahada güvenli adım" ve "sahada ileri adım" olmak üzere üç eğitimi bulunuyor. Teknik Okul Programı kapsamında ise yedi ayrı gruptan oluşan Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) personellerine toplamda 15 bin 152 saat eğitim verildi. Akademi, kurumun başarısını omuzlayacak ana değerler taşıyor. Önemli alanları baz alan tasarıda, çalışanların daha mutlu ve verimli olması ayrıca kendilerinin güçlü yönlerini tanımasına olanak sağlıyor.

 

Yorumlar