Buse Varol kimdir? Alişan'ın eşi Buse Varol nereli ve kaç yaşında?

Kısa bir süre önce Alişan ile nikah masasına oturan Buse Varol kimdir sorusu merak ediliyor. Oyuncu olan Buse Varol oynadığı diziler neler, kaç yaşında ve nereli gibi soruların cevabını ve ayrıntıları Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Bir süre önce Alişan ile Buse Varol çiftinin nikah masasına oturmaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Günlerce konuşulan düğün sonrası Buse Varol kimdir sorusu merak edildi. Oyuncu olan Buse Varol ve Alişan çifti gündemden düşecek gibi durmuyor. Buse Varol oynadığı diziler ile de adından sıkça bahsettirmişti. Şimdilerde hamile olduğunu duyuran güzel oyuncu bir süre sonra da ekranlarda bir program sunarak karşımıza çıkacak. Peki Alişan'ın eşi Buse Varol nereli ve kaç yaşında?

BUSE VAROL KİMDİR?

Şarkıcı Alişan ile evlenmesiyle gündeme gelen Buse Varol kimdir sorusu bu sıralar fazla merak ediliyor ve aratılıyor. Modellikle kariyerine başlayan Varol, gelen oyunculuk teklifleri üzerine modelliği bırakıp oyuncu olmaya karar vermiştir. Buse Varol oynadığı diziler ile adını duyurmayı başarmıştır. Alişan'ın eşi Buse Varol nereli ve kaç yaşında soruları da özellikle Alişan hayranları tarafından merak edilmektedir. 

Buse Varol, 1990 yılında Manisa’da doğdu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır. Ailesinden ayrı yaşayan güzel oyuncunun Liseye giden bir erkek kardeşi vardır. 2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazanan güzel oyuncu uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçmiştir.

Modelliğin sonucunda tanınmaya başlayan Varol oyunculuk teklifleri almaya başlamıştır. Teklifleri değerlendiren Buse Varol, modelliği bırakarak oyunculuk kariyerine ilk adımı atmıştır. İlk dizisi 2013 yılında yayınlanan Tozlu Yollar adlı olmuştur. Bu dizi de Şerife adlı karaktere canlandıran Buse Varol ardından Arka Sokaklar adlı diziden teklif almış ve 2 yıl boyunca burada Yasemin karakterini canlandırmıştır.

BUSE VAROL'UN YER ALDIĞI YAPIMLAR

Sevda Kuşun Kanadında
Kış Güneşi
Şehrin Melekleri
Arka Sokaklar
Tozlu Yollar

ALİŞAN KİMDİR?

Alişan, 1976 doğumlu arabesk ve pop müzik şarkıcısı. Asıl adı Serkan Burak'tır. Soyadını kullanmayan Alişan'ın tam ismi Serkan Burak Tektaş'tır. Başrolünde olduğu Aynalı Tahir (1998) adlı diziyle iyice tanınan ve sevilen şarkıcı, çıakrdığı albümlerle de gündeme gelmiştir.

Bingöllü bir ailenin çocuğu olarak 19 Haziran 1976'da İstanbul Kasımpaşa'da dünyaya geldi. Zaza Kürdü olan Alişan soyadını kullanmıyor. Annesi Suzan Tektaş'a düşkünlüğü ile bilinen Alişan erken şöhret olanlardan.

Alişan'ın en büyük amacı pilot olmaktı ancak ÖSS'den yeterli puanı kazanamayınca bu hayali suya düştü. Lise 1. sınıftayken, babasının maddi desteğiyle ilk kasetini yaptı. Ancak bunu, gerçek bir kaset çalışması olarak kabul etmiyor. Dedesi ve dayısının yakın dostu olan, Prestij Müzik'in ortağı Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedilen Serkan, daha sonra firmanın diğer ortakları Mahsun Kırmızıgül ve Burhan Aydemir' in de desteğiyle ilk albümü "Sana Birşey Olmasın" ı 1997'de piyasaya çıkardı. Albümün çıkış parçası "Kralı Gelse" adlı parçayla müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı, şarkısı dilden dile dolaştı. Alişan'ın müzikteki hedefi, her genç yenetek gibi, en iyilere imzasını atıp kalıcı olabilmek.

Yorumlar