Antalya'da FETÖ operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarda, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne mensup 8 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü içerisinde faaliyet gösteren ve gaybubet evlerinde gizlenen şahısların yakalanmasına ve aile evi görüntüsü verilerek saklanılan adreslerin tespitine yönelik 6 farklı adrese operasyon yapıldı.

FETÖ'YE GEÇİT YOK

Kütahya, İzmir, Denizli ve Antalya mahkemelerince aranmaları bulunan, N.Y., R.Y., H.K., Z.N., F.N., A.D., S.M. ve O.G. isimli 8 şüpheli şahıs yakalandı.

İkametlerde yapılan aramalarda, 4 adet sahte nüfus cüzdanı, 6 bin 805 dolar, 2 bin 715 euro, 27 bin 300 TL para ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Galatasaray'dan Sivasspor'a farklı tarife Meteoroloji'den 18 il için sarı kodlu uyarı! Enerji Kanunu TBMM'de kabul edildi Ata tecavüz ederken suçüstü yakalandı Silivri'de bir genç tartıştığı babasını öldürdü! Meteoroloji'den 15 ile sarı kodlu alarm!