Meteoroloji'den 15 ile sarı kodlu alarm!

Yurdun bazı kesimlerinde kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle 15 ili sarı kodla uyardı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Ege kıyıları ve Batı Akdeniz hariç diğer bölgelerimizin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre yağışların; Trakya (Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ’ın iç kesimleri), Doğu kesimlerde (Mardin, Batman, Bitlis, Siirt, Şırnak, Hakkari’nin güneyi, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van’ın kuzeyi), Doğu Akdeniz (Adana’nın doğusu, Osmaniye ile Hatay’ın kuzey ilçelerinde) ve Artvin çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

15 İLE SARI UYARI

Beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 15 il "sarı kod" ile uyarıldı. Yapılan uyarıda vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkati olması istendi.

Uyarı yapılan iller ise Adana, Edirne, Hakkari, Iğdır, Kırklareli, Osmaniye, Şırnak, Van, Ağrı, Erzurum, Hatay, Kars, Mardin, Siirt, Tekirdağ olarak açıklandı.

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! Beşiktaş'ta 4 katlı binada patlama: 1 işçi yaralı Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! 28 Şubat davası sanıklarına af getirildi! Bakan Yerlikaya, Filistin Büyükelçisi ile görüştü İlaç raporlarıyla ilgili yeni karar