Meteoroloji'den 18 il için sarı kodlu uyarı!

Yurdun bazı kesimlerinde bugün gök gürültülü kuvvetli sağanak bekleniyor. Meteoroloji, 18 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. İşte o iller..

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, pazar günü öğle saatleri ile akşam saatleri arasında Doğu Akdeniz'de görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Adana ve Osmaniye çevreleri ile Hatay'ın kıyı, Kahramanmaraş'ın güneybatı ilçelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Güneydoğu bölgelerinde bugünkü yağışlara ilave olarak da yarın sabah ilk saatlerden itibaren Batman, Siirt ve Şırnak çevreleri ile Mardin'in doğu ve Diyarbakır'ın kuzeydoğusunda (Kulp) beklenen sağanak ile gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli ve çok kuvvetli olması öngörülüyor.

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde ise beklenen kuvvetli sağanağın, yarın akşam saatlerinden sonra sıcaklıklardaki düşmeye bağlı olarak bölgenin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

18 il için sarı kodlu uyarı

Meteoroloji, 18 ile sarı kodlu uyarıda bulundu.

İşte uyarılan iller:

Hatay, Osmaniye, Adana, Kahramanmaraş, Sivas, Tuncel, Erzincan, Bayburt, Gümüşhane, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! Beşiktaş'ta 4 katlı binada patlama: 1 işçi yaralı Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! Bakan Yerlikaya, Filistin Büyükelçisi ile görüştü 28 Şubat davası sanıklarına af getirildi! İlaç raporlarıyla ilgili yeni karar