Altın fiyatlarında önemli hareketlilik!

Altın uzun vade yatırımı ile kazandıran bir yöntem. Bu bağlamda yer vereceğimiz haber Altın sahibi olanları yakından ilgilendiriyor.

2019'un ilk günlerinde Altın fiyatlarında ciddi oranda hızlı yükseliş yaşandı. Çeyrek altın ne kadar? İşte tüm detaylar...

Ocak ayının ilk haftasına hareketli giriş yapan altının gram fiyatı yükselişle beraber 227,9 lira civarına geldi. Hassasiyetle dengelenmeye çalışan gram, çeyrek, yarım ve cumhuriyet altınının en son fiyatı ne kadar oldu?

Dün gece yaşanan anlık artışların sonrasında Altın, 3 Ocak sabahı normal seviyelerde seyrediyordu. Öğle arasına yakın sürede düşüşler gözlemlendi. Öğle arasının bitişi ve mesainin tekrar başlamasıyla ile 227 lira olarak görülen gram altın fiyatı, öğle saatlerine doğru 225 lira oldu.

Altının hareketlenmesinin sebebi bugün erken saatlerde Avustralya ve Asya piyasalarında yen para biriminin dolar karşısında önemli raddede yükselmesinin ardından meydana geldi.

Güncel gram altın fiyatları ne kadar?

Şu anda yani 3 Ocak tarihinde, gram altının alış fiyatı 226,43TL iken satış fiyatı 226,49TL civarında.

Çeyrek altın ne durumda?

Borsa hareketliliğin ardından Dolar tekrar Türk Lirası üzerinde etkisini gösterdi. Doğal olarak Çeyrek altın fiyatlarında değişmeler meydana geldi. Alış fiyatı 361,34TL iken satış fiyatı 369,56TL

Cumhuriyet altını güncel fiyatı

Cumhuriyet altını yatırımcıların odağı haline geldi. 1.491,00TL'den alınırken 1.514,00TL'ye satılıyor.

Tam altın ne kadar?
Tam altının alış fiyatı 1.451,00TL ile seyrederken satış fiyatı ise 1.479,64TL olarak kaydedildi.

Güncel Altın fiyatlarından haberdar olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

Yorumlar