Zuhal Topal adayı Bayhan Hanife aşkının ederi haftalık 10 bin lira iddiaları

Zuhal Topal'la İzdivaç'ın gelin adayı Hanife'ye talip olan Popstar Bayhan hakkında ortaya atılan iddialarda, 10 bin lira maaşlı çalışan olduğu ortaya atıldı.

Zuhal Topal'la İzdivaç'a geçtiğmiz günlerde katılan Popstar Bayhan'ın, katılma amacının sadece reytingler olduğu iddiaları gündemdeydi. Skandal geln adayı aradığını bir türlü bulamayan Hanife'ye telip olan şarkıcı hakkında gün gün çarpıcı iddialar ortaya atılmakta. Sadece programda reytingleri zorlamak adına katılıdğı söylentilerinin yanısıra bir de albüm çıkaracak söylentileri ortaya atılınca, program yine skandal dosyaları ile çalkalanmaya başladı. Fenomen haline gelen gelen adayı Hanife ile romantik bir akşam yemeğine çıkan ve aralarında tabiri caiz ise elektriklenme olduğu açıkanan Bayhan'ın televizyona çıkmak için haftalık 10 bin lira ücret aldığı, açıklandı. Peki sadece şu an da iddia çerçevesinde olan bu söylemler doğru mu? Zuhal Topal yeni bir oyun peşinde mi?

BAYHAN ÜCRETLE EKRANA ÇIKIYOR

2004 yılında katıldığı izdivaç programında adından sıkça bahsettiren değişik tarzı ve yaşam stili ile gündemden bir türlü düşmeyen Bayhan'ın o günden sonra yıldızı parladı Dizi ve film yapımlarında rol alan popstar'ın son olarak Zuhal topal'la dan da 10 bin liralık ücret aldığı iddia edildi. Programa geldiği ilk gün sürpriz bir kararla Hanife'ye talip olan Bayhan Gürhan'ın yapım şirketinden haftalık 10 bin TL aldığı iddia ediliyor.

HAFTALIK 10 BİN LİRA İDDİALARI

Zuhal Topal'la da gizlilik anlaşması ile işini sağlama almaya çalışan yapım şirketinin, Bayhan'a haftalık 10 bin lira verdiği öne sürüldü. Bayhan Gürhan, 2003 yılında Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan'ın jüriliğini yaptığı 'Popstar' yarışmasında farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla adını duyurmuştu. 

HANİFE'YE TALİP OLDU

Geçtiğimiz hafta Hanife isimli gein adayına sürpriz bir şekilde talip olan Bayhan, gelin adayına aşık olduğu itirafından sonra kendini akşam yemeğinde bulmuştu. Aralarında ettikleri sohbet sonrasında saflıkla birbirlerini tanıma yolunda ilerleyeceklerini açıklayan çiftin akıbeti ne olacak bilinmez ancak, Zuhal Topal'la dan para aldığı iddiaları ortaya atıldı.

 

BAYHAN GÜRHAN HAYATI

Adanalı oan Bayhan 1980 yılı doğumludur. 4 yaşında annesini kaybeden Bayhan 13 yaşında da ablasını kaybetmiştir.17 yaşında bir genç iken hırızlık yaptığı gerekçesi ile tutuklanmıştır. Adana ve Almanya'da bir çok hırsızlık olayına karışmış olan Bayhan Gürhan 1998 yılında Babaannesinden para çaldığını iddaa ettiği Amcasının oğlunu bıçaklayarak öldürmüş ve 2 yıl hapis yatmıştır. 2004 yılında KanalD'de yayınlanan Popstar yarışmasına katılan Bayhan Gürhan bu program ile ünlenmiştir. Yarışmadan sonra "Vurdumduymaz" albümünü çıkarmış ve çok satanlar listesine adını yazdırmıştır. Uzun süre ortalarda gözükmeyen Bayhan Star TV ekranlarında yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programına katılmıştır. Öte yandan son iddialara göre ise izdivaç programından haftalık ücret aldığı açıklanmıştır

Yorumlar