Zuhal Topal'la 26 Ekim! İstediğini bulamayan gelin adayı bayıldı

Zuhal Topal'la da olaylar bitmek bilmiyor. Hanife'ye aday olarak gelen Bayhan akabinde şimdilerde istediğini bulamayan gelin adayı Deniz'in bayılma anları konuşuluyor

Zuhal Topal'la izdivaç. Öyle ya da böyle adından her gün bahsettiren izdivaç programı. Reytinglere oynadığı aşikar olan evlendirme programında geçtiğimiz günlerde Hanife'nin aşkları ayrı bir arama kelimesi olmaktayken, sonrasında Bayhan'ın kendisine talip olması da izdivaç programını zirveye taşımıştı. Ünlü sanatçı Bayhan'ın haftalık 10 Bin lira alıyor iddialarına geçtiğimiz günlede verdiği yanıt sosyal medyayı sarsmışken, son olarak da gelin adayı Deniz'in canlı yayında düşüp bayılması ve bunun da canlı yayında gösterilmesi bir başka skandal dosyası olarak yorumlandı. 

ZUHAL TOPAL'LA DA BAYILAN GELİN

Zuhal Topal'la da önce ağlama krizine giren gelin adayı Deniz'in sonrasında aniden yere düşmesi ile bayıldığı anlaşıldı. Kendisinden büyük olan damat adayı Şendoğan Bey'e çiçek gönderen Deniz, önce kendisini yanına çağırdı sonra da olumsuz cevap aldığı için dayanamadı ve bir anda yere düştü. 

İŞTE O OLAYIN ÖNCESİ

Gelin adayı stüdyoya geldiğinde 'İçim çok sıkkın, moralim bozuk. Şendoğan Bey de yoktu büyük bir boşluğa düşmüştüm. Kendisini çok seviyorum ama burada olmayınca çok yalnız hissediyorum. Özel problemlerim var. Şendoğan Beyi de yanıma çağırıyorum' açıklamasında bulundu.
Şendoğan Bey de; 'Ben bütün düşüncelere saygı duyarım. Şu anda kucağımda bir çiçek var. Bunu yapmam mümkün değil' diyerek Deniz'i reddetti.

 

BAYHAN'IN AÇIKLAMALARI

Öncesinde yaşanan Bayhan Krizinde de gündemde dolanan konu ünlü oyuncunun Hanife ile aşk iddialarının doğru olmadığı ve hatta haftalık ücret aldığı iddialarıydı. Bu konu hakkında çıkan haftada 10 bin TL aldığı iddialarına cevap veren Bayhan; “Duygularım tamamen gerçek. Hanife’yi tanımak için programa katıldım. Ben buradan herhangi bir bir ücret almıyorum. Ağzı olan konuşabilir. Her irademle buradayım” dedi.  Programda Bayhan’ın, Hanife için yaptığı mantı ise çok konuşuldu. Locadaki adaylar önce mantının tadına baktı, ardından Bayhan ve Hanife’nin ilişkisi ile ilgili yorum yaptı. 

 

Yorumlar