Zuhal Topal'la da 1 haftalık skandal gelin paravanı bastı

Zuhal Topal'la izdivaç programında gelin adayının stüdyoyu basması, Cuma gününe damgasını vurdu. İşte yaşanan anlar

Zuhal Topal'la izdivaç... Kesinlikle ki en çok izlenilen izdivaç programlarından biri. Bunun sebebinin ise reyting odaklı yaşanan vukular olarak iddia edilmekteyken, son olarak Hanife'nin yaşadığı sevgili olayları, sonrasında stüdyoda geçirdiği sinir krizi vs. olmaktayken yaşanan bir olayın da meğerse dışarıda sevgili olan damat adayının, sevgilisinin stüdyoyu basması oldu. Yaşanan bu trejikomik olay da damat adayı Mehmet'in yaklaşık bir hafta önce ilişkiye başladığı Derya isimli gelin adayı, daha fazla dayanamayarak paravanı bastı. Sevgili oldukları halde başka bir gelin adayına yeşil ışık yaktığı iddiaları, izdivaç programında kavga anlarının yaşanamasına sebep oldu. An an kameralara yansıyan basılma anında işler iyice karıştı.

BİR HAFTALIK SEVGİLİ PARAVANI BASTI

Star Tv ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal izdivaç programında işin aslı program başladıktan sonra çözüldü. Mehmet'in bir haftalık sevgilisinin, kendisine talip olarak gelmesinin deşifre edilmesi akabinde ortalık karıştı. 

Öte yandan canlı yayında yaşanan köpek krizi de herkesi güldürdü. Richie isimli köpek Topal'ın kucağında olduğu an da çişini yapmaya başlayınca etrafta bir gürültü tufanı koptu. O sırada Zuhal Topal "İşe yavrum işe" diyerek kameralara köpeğin poposunu gösterdi.

REYTİNGLER DEVAM

Reytinglerin adeta zorlandığı Topal'la da bu odaklı çalışmalar da adeta devam ediyor. Gariban damat adayının küçümsendiği iddiaları da yayaınlandığı güne damgasını vurmuştu. İddia alarak gelen haberlere göre; Mehmet'le uzun süredir aşk yaşayan Cansu'nun karşısına çıkarılan aday ile dalga geçildiği anlar kameralara yansıdı.

'SANA MI KALDIM'

Paravan açılır açılmaz talibini karşısında gören ve "Ben sana mı kaldım?" bakışı atan Cansu Hanım "Elektrik alamadım" diyerek oturduğu koltuktan kalkıp yerine geçti. Bu esnada Cansu ile uzun süre birliktelik yaşayan Mehmet'in sırıtmaları kameralara yansıdı.

Yorumlar