Ziynet Sali Sıla'ya ne mesaj attı? Neler yaşandı?

Ziynet Sali Sıla'ya ne mesaj attı sorusu ortaya atılan iddiaların ardından merak ediliyor. Ziynet Sali Sıla arasında neler yaşandı sorusuyla ilgili detaylar haberimizde.

Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uygulaması şimdilerde çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Sıla ve Ahmet Kural arasındaki kavgaya sebep olarak Ziynet Sali gösterildi. Ziynet Sali'nin Sıla'yla samimi olması yüzünden kavga çıktığı iddia edildi. Ahmet Kural'ın Ziynet Sali'nin Sıla'ya mesaj atmasından dolayı şiddet uyguladığı konuşuluyor. İnsanlar şimdi Sıla ve Ziynet Sali Sıla'ya ne mesaj attı sorusuna yanıt arıyor. Merak edilen sorularla ilgili detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

ZİYNET SALİ SILA'YA NE MESAJ ATTI?

Ünlü şarkıcı Sıla geçtiğimiz hafta sevgilisi Ahmet Kural tarafından şiddet gördüğünü söylerek şikayetçi oldu. Gündeme gelen iddialar arasında Ahmet Kural'ın Ziynet Sali'nin Sıla'ya mesaj atmasından dolayı şiddet uyguladığı konuşuluyor. Ziynet Sali'nin Sıla'ya ne yazdığı ise henüz bilinmiyor. 

ŞİDDETİN NEDENİ ZİYNET SALİ İDDİASI 

Kavganın nedeni olarak da Sıla'nın Ziynet Sali'yle samimi olmasından kaynaklandığı söylendi. Aynı zamanda mesajlar neler olduğu merak ediliyor. 

Oyuncu Ahmet Kural'ın geçen günlerde bir süredir birlikte olduğu sevgilisi şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu dövdüğü iddia edildi. Kavganın nedeni olarak da Sıla'nın Ziynet Sali'yle samimi olmasından kaynaklandığı söylendi. Teve 2'deki 2. Sayfa programının iddiasına göre; Ahmet Kural, Sıla'nın Ziynet Sali'yle görüşmesini istemedi, o gece de Ziynet Sali, Sıla'ya mesaj atınca tartışma şiddete döndü.

ZİYNET SALİ'DEN AÇIKLAMA: "ARKADAŞLAR SAÇMALAMAYIN"

Teve 2'deki 2. Sayfa programının iddiasına göre; Ahmet Kural, Sıla'nın Ziynet Sali'yle görüşmesini istemedi, o gece de Ziynet Sali, Sıla'ya mesaj atınca tartışma şiddete döndü.

Olay gecesi Sıla'nın telefonuna Ziynet Sali'den mesajlar geldiği, mesajları gören Ahmet Kural'ın "Hani siz görüşmüyordunuz?" dediği ileri sürüldü. Sözlü tartışmanın bir anda fiziki şiddete dönüştüğü iddia edildi.

Söz konusu iddiayla ilgili olarak Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programında konuşan Ziynet Sali, "Arkadaşlar saçmalamayın" dedi.

Yorumlar