Zeki Çelik, Fransız ekibe imza atıyor!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'da forma giyen Zeki Çelik, Fransa yolunda. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, İstanbulspor'un genç sağ beki Mehmet Zeki Çelik'i sağlık kontrolünden geçirecek

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'da forma giyen Zeki Çelik, Fransa yolunda... BeIN SPORTS'ta yer alan habere göre İstanbulspor, 21 yaşındaki sağ bek oyuncusunun transferi için Fransız kulübüyle prensip anlaşmasına vardı. Genç savunmacının yarın Fransa'da Lille için sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.

ZEKİ ÇELİK KİMDİR?

Bursaspor altyapısından yeitşen Zeki Çelik, 2015 yılında Bursa Nilüfer'e kiralandı. 2016 yılına kadar burada top koşturan 21 yaşındaki savunmacı, Ağustos 2016'da İstanbulspor'a transfer oldu. 1. Lig'de İstanbulspor formasıyla 33 maça çıkan Zeki Çelik, 3 gol 1 asistlik performans sergiledi ve A Milli Takım'a kadar yükseldi. Türkiye U16, U17, U18, U21 formalarını da giyen Zeki Çelik, 5 Haziran 2018'deki Rusya maçında milli formayı ilk kez sırtına geçirdi. 21 yaşındaki savunmacı, A Milli Takım'ın Karadağ, İran ve Tunus maçlarında da aday kadroda yer almıştı.

Yorumlar