Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Yeni kabinede yer alan isimle ilgili Zehra Zümrüt Selçuk kimdir sorusu merak ediliyor. Zehra Zümrüt Selçuk kaç yaşında ve nereli sorusunun cevabı Ajanshaber.com'da.

Bugün saat 21.30'da yeni kabinede yer alacak isimler açıkladı. Şimdi birçok insan kabinede yer alan isimleri merak etmeye başladı. Yeni kabinede yer alacak isimler günlerdir kulislerde konuşulmaya devam ediyordu. Kabinede yer alan isimler belli oldu. İnsanlar bu sebeple Zehra Zümrüt Selçuk kimdir sorusunu sıkça sormaya başladı. Ajans Haber ekibi olarak sizler için detaylı bir derlemek yaptık. Zehra Zümrüt Selçuk kaç yaşında ve Zehra Zümrüt Selçuk nereli sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Detaylar Ajanshaber.com'da.

ZEHRA ZÜMRÜT SELÇUK KİMDİR?

Bu akşam saat 21.30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni kabine açıklandı. Yeni kabinede yer alan isimler vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Bu sebeple Zehra Zümrüt Selçuk kimdir sorusu merak ediliyor. İşte detaylar...

Zehra Zümrüt Selçuk, Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı olmasının ardından merak konusu oldu. Kadını ve aileyi koruma üzerine birçok platformda boy gösteren yeni Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk KADEM üyesi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı birleştirildi. Yeni ismi Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı. Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı ise KADEM Ankara Temsilcisi Zehra Zümrüt Selçuk oldu.

ERDOĞAN'DAN İLK GÜNDE İLK MESAJLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Külliyesi'nde göreve başlama töreninde çarpıcı mesajlar verdi. 'Başkan' sıfatı ile ilk konuşmasını yapan Erdoğan, ''Sadece bize oy verenlerin değil, 81 milyonun tamamının Cumhurbaşkanı olduğumuzun bilinciyle milletimize layık olmaya çalışacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi zorlama değil tarihin bizi yönlendirdiği tercihtir. Millet görevini yaptı sıra bizde'' dedi. Reform mesajı veren Cumhurbaşkanı 'ötekileştirmenin artık geride kaldığını' da söyledi.

Cumhurbaşkanı Erodğan Beştepe Külliyesi'nde düzenlenen ve 50 ülke liderinin katıldığı göreve başlama törenindeki konuşmasına "İlk Cumhurbaşkanlığı görevim için adaylığımı açıkladığım günkü gibi rabbime yalvarıyorum" diyerek dua ile başladı. Erdoğan "24 Haziran’da bizi seçti. Sadece bize oy verenlerin değil, 81 milyonun tamamının cumhurbaşkanı olduğumuzun bilinciyle milletimize layık olmaya çalışacağız. Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. Yeni dönemi yine, reform ve bu reformlarla birlikte de yenilenmenin adımlarını kabinemizle birlikte inşallah atacağız" dedi.

Yorumlar