Zahide Yetiş programındaki Gülseren kimdir? Hamile mi?

Zahide Yetiş programındaki Gülseren kimdir sorusu merak edilmeye başladı. Peki Zahide Yetiş programındaki Gülseren hamile mi? Merak edilen detayları sizin için derledik.

İlk kez Show TV'de sakalları sebebiyle gündeme gelen Gülseren'le ilgili vatandaşlar internette araştırma yapıyor. Zahide Yetiş'le programında gündem olan Zahide Yetiş programındaki Gülseren kimdir sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Merak edilen tüm detayları sizin için araştırdık. Zahide Yetiş Gülseren hamile mi sorusuyla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

ZAHİDE YETİŞ PROGRAMINDAKİ GÜLSEREN KİMDİR?

Geçtiğimiz haftalarda Zahide Yetiş'le programına katılarak sakalları sebebiyle gündeme oturan ve milyonlara duygusal anlar yaşatan Gülseren büyük bir heyecan yaşıyor. Kendisine yapılan tedavinin ardından evlenen ve anne olma hayali kuran Gülseren'in test sonuçları açıklanacak.

ZAHİDE YETİŞ KİMDİR?

Zahide Yetiş Arısoy, 7 Temmuz 1979'da Viyana'da doğmuştur. Liseyi İzmir Özel Fatih Koleji'nde okudu. Dokuz Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu. TRT'de çocukluk döneminde seslendirmeler yaptı. Birçok programda sunuculuk yaptı. 2009 yılında Kanal D'de yayınlanan Doktorum programıyla tanındı. ATV'de yayınlanan Zahide ile Yetiş Hayata isimli programın sona ermesinden sonra, 7 Aralık 2015'ten beri Show TV'de haftaiçi her sabah yayınlanan Zahide Yetiş'le programını sunmaktadır. Ayrıca Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor! başlıklı bir kitap yazmıştır. Engelli yazar Onur Ustaoğlu'nun yazdığı Hey! Biz de Buradayız isimli sesli kitaba seslendirme ve tanıtımda destek vermiştir.

Yorumlar