Yurtiçi Kargo Takip nereden yapılır? Kargo sorgulama

Yurtiçi Kargo Takip nereden yapılır sorusu ile ilgili vatandaşlar internette araştırma yapıyor. Yurtiçi kargo sorgulama ile ilgili detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en bilinen kargo şirketlerinden biri olan Yurtiçi Kargo Türkiye'nin 81 iline kargo gönderimi yapıyor. Kargolarını Yurtiçi Kargo şirketi ile yollayan vatandaşlar kargolarının nerede olduğunu merak ediyor. Birçok kişi konuyla ilgili internette araştırma yapıyor. Yurtiçi Kargo Takip sistemiyle kargolarınızın nerede olduğunu rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Şirketin kendi web sitesinden ve Google Android Market'te ve Apple Market'te bulunan mobil uygulamasından kargonuzu takip edebilirsiniz. Yurtiçi kargo sorgulama ile ilgili detayları yazımızda sizler için derledik.

YURTİÇİ KARGO TAKİP NEREDEN YAPILIR?

Günümüzde insanlar kargoyla birçok materyali iş ya da şahsi sebeplerden ötürü göndermektedir. İnsanlar normal olarak gönderdiği kargoların takibini yapmak istemektedir. Bu yüzden kargo firmaları gerek Google Android Market'te ve Apple Market'te bulunan uygulamalarıyla gerekse resmi internet sitesi üzerinden kargonun nerede olduğunu anlık olarak müşterileriyle paylaşıyor. Peki Yurtiçi Kargo Takip nereden yapılır? Bu sorunun cevabını sizin için derledik.

YURTİÇİ KARGO SORGULAMA

Kargo firması tarafından kargoyu gönderdiğiniz esnada size verilen faturanın üzerinde Takip Numarası kısmında bir numara verilmektedir. Bu numara üzerinden kargo şirketinin mobil uygulamasından rahat bir şekilde anlık olarak kargonuzun hangi şubede ya da gönderim alanında olduğunu görebilirsiniz. Eğer yolladığınız kargo karşı tarafa iletildiyse kargo takibi sayfasında "Kargonuz teslim edilmiştir." şeklinde bir metin görebilirsiniz. Bu metni gördüğünüzde kargonuzun teslim edildiğini anlayabilirsiniz.

YURTİÇİ'NİN SİTESİNDEN KARGONUZU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

YURTİÇİ KARGO TARİHÇESİ

Yurtiçi Kargo ilk olarak 1982 yılında şirket olarak kurulmuştur. Günümüzde, 17 Bölge Müdürlüğü, 33 Aktarma Merkezi, 880’den fazla şubesi, 15.000’den fazla çalışanı ve 4000’in üzerinde araç filosu ile Türkiye'nin 81 ilinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde hizmet sunan Yurtiçi Kargo, 2003 yılından bu yana Avrupa’nın en büyük kargo şirketlerinden biri olan çözüm ortağı Geopost ile birlikte müşterilerinin uluslararası gönderilerini dünyada 220’den fazla noktaya, bir başka deyişle dünyanın her yerine taşımaktadır. 

Yurtiçi Kargo; Arıkanlı Holding Taşımacılık Grubundaki diğer şirketler, Yurtiçi Lojistik ile birlikte uluslararası kalitede hizmet vererek, Türkiye’ye hem yerel, hem de uluslararası ekspres kargo taşımacılığında yol göstermeye devam etmektedir."

Yorumlar