Türkiye'ye hakaret eden Yunan rapçi Tus kimdir?

Türkiye'ye hakaret eden Yunan rapçi Tus kimdir konusu şu an birçok kişi tarafından merak ediliyor. Türklere şarkısıyla hakaret eden Yunan rapçi Tus ile ilgili tüm detaylar Ajanshaber.com'da.

Sosyal medyanın gündemine düşen Yunan rapçi Tus son şarkısıyla tepkileri üzerine çekti. Tourkales (Türk kızları) isimli şarkıda Türklere ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne ilişkin skandal derecede hakaretle içeren sözler sarf eden Tus'a sosyal medyadan tepki yağdı. Türkiye'ye ve Türklere hakaret eden bu şahsiyet hakkında Yunan Rapçi Tus kimdir sorusunun yanıtı merak edilmeye başlandı. Johnny Black isimli bu şahsiyet daha önce de Bulgar ve Rus kadınlarına ilişkin yaptığı kliplerle tepki çekmişti. 

TÜRKLERE HAKARET EDEN YUNAN RAPÇİ TUS KİMDİR?

Türk ırkçılığı Tus isimli Yunan rapçi Tus'un şarkısının ardından bir kez daha kanıtlandı. Johnny Black adındaki bu şahsiyetin Tourkales yani Türk kızları isimli şarkısı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Bu olay skandal seviyelere ulaşarak geniş çevrelerden büyük tepki aldı.

Tus isimli şahıs Parga doğumlu ve 31 yaşındadır. İlk albümünü 2007 yılında çıkarmıştı. İlk çıktığında pek ses getirmedi. Reklamlarda oynadı, ünlü sanatçılarla düet yaptı ve magazinsel bir kişilik haline geldi. Aslında bu ilk vakası değil... Daha önce de Bulgar kadınlarını aşağılayan bir şarkı ve klip yayınlayarak büyük tepki toplamıştı. Aslında bu ilk vakası değil... Daha önce de Bulgar kadınlarını aşağılayan bir şarkı ve klip yayınlayarak büyük tepki toplamıştı.

Kayda değen bir müzisyen değil, yeni çıkardığı şarkının gündeme gelme sebebi de kalitesiyle alakalı değil: Türk kadınlarına karşı yazdığı nefret dolu aşağılayıcı sözler sebebiyle, bu Rapçi Türkiye'de ve dünyada tepki uyandırdı.

YUNAN KADINLARI DA TEPKİ GÖSTERDİ

Yunanistan'ın feminist grupları başta olmak üzere pek çok topluluk klibin ve şarkının yasaklanması için kampanyalar başlattılar. Başarılı da oldular. Klip ve şarkı, televizyon kanallarında yasaklandı. Fakat İnternet çağında, Tus istediği ilgiyi nihayet toplamıştı.

VİDEO SADECE TÜRKLERİN DEĞİL, DÜNYANIN TEPKİSİ ÇEKTİ

"Şarkı sözlerinin çevirisini gördüğümde inanılmaz derecede sinirlendim. Nasıl bir insan böyle sözler yazabilir ve böyle bir video çekebilir aklım almıyor. Bu video, bu pisliklerin, böyle zor durumda buldukları kadınlarla karşılaşmaları durumunda ne yapacaklarını açıkça gösteriyor. Korkunç! Bu video cinsiyetçi ve ırkçı içeriğinden dolayı kaldırılmalı!" şeklinde yorumlar yapıldı.

Yorumlar