Yoldan geçen araçlara ateş açıldı: 4 ölü var

Meksika'nın güneyindeki Guerrero eyaleti Polis Sözcüsü Roberto Alvarez, 3 kişinin olay yerinde, 1 kişinin ise hastanede hayatını kaybettiğini bildirdi.

Meksika'nın güneyindeki Guerrero eyaletinde silahlı bir grubun, yoldan geçen araçlara ateş açması sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi.

DURMAYAN ARAÇLARA ATEŞ AÇILDI

Alvarez, Coyuca de Benitez ilçesindeki kırsal bir bölgede, seyir halindeki araçları durdurmaya çalışan silahlı bir grubun, durmayan araçlara ateş açması sonucu 4 kişinin öldüğünü duyurdu.

Ölenlerin ikisinin çocuk olduğu belirtilirken, polis saldırganları yakalamak için soruştur

DAHA ÖNCE 3 POLİS CESEDİ BULUNMUŞTU

Meksika'nın Zihuatanejo kenti yakınlarında yakılarak öldürülmüş üçü polis dört kişiye ait cesetler bulumuştu.
Guerrero eyaleti polis sözcüsü Roberto Alvarez, üç dedektifin cesetlerinin bir pikabın arkasında silahlarıyla yakılmış halde bulunduğunu açıkladı.

Alvarez, bölgede kimliği tespit edilemeyen, yakılarak öldürülmüş birinin cesedine daha rastlandığı, bu cesedin yanında, eylemin, Jalisco uyuşturucu çetesini destekleyenlerden intikam alma amacı taşıdığını yazan bir mesajın görüldüğünü kaydetti.

Öldürülen dedektiflerin perşembe gününden bu yana kayıp olduğunu ifade edildi. Meksika'da uyuşturucu çetelerinin karıştığı şiddet olaylarında her yıl onlarca kişi hayatını kaybediyor.

Yorumlar