Yılmaz Vural'ın yeni takımı belli oldu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Hakan Kutlu'dan boşalan teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural'ı getirdi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Hakan Kutlu'dan boşalan teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural'ı getirdi. 65 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, 2015-2016 sezonunda Adana Demirspor'u çalıştırmış ve 26 Nisan 2016 tarihinde geldiği teknik direktörlük koltuğundan 2 Haziran 2016 tarihinde ayrılmıştı.

YILMAZ VURAL İLE ANLAŞMAYA VARILDI

Ligde oynadığı son maçta ikinci yarıda 10 kişi kalan Altay'a 3-0 mağlup olan Adana Demirspor'da Hakan Kutlu ile yolların ayrılmasının ardından boşalan teknik direktörlük görevi için başkan Murat Sancak, Yılmaz Vural ile bir araya geldi. Sancak, tecrübeli teknik adamla anlaşmaya vardı.

"HOŞ GELDİN HOCAM"

Başkan Sancak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Vural ile anlaştıklarını belirterek, "Çok değerli Adana Demirspor taraftarı, Süper Lig yolunda ki hedeflerimiz doğrultusunda bize çok ciddi katkılar sağlayacağına gönülden inandığımız çok değerli hocamız Yılmaz Vural ile anlaşma sağlandı. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Hoş geldin hocam" sözlerini paylaştı.

Yorumlar