Yerli yapım Börü'den yeni fragman yayınlandı

Son dönemlerde ortaya çıkan önemli operasyonları ve Türkiye Cumhuriyetinin içine sızan terör örgütlerini konu alan Börü dizisinin devam ve final niteliğindeki filmi yakın zamanda vizyona girecek.

Yerli militar filmimiz Börü'den yeni fragman yayınlandı.

Alper Çağlar'ın muhteşem 3'lüsü olarak bilinen franchise serisi Dağ yapımı, Türkiye'de 2016 yılında büyük bir başarı elde etmişti. Şimdi ise aynı imzayı taşıyan Börü dizisinin beyaz perdede gösterime girişi yakın zamanda gerçekleştirilecek. Yapımın son dönemlerde rağbet gördüğü aşikâr. Yapımcı listesinde sadece Alper Çağlar değil Insignia Films'in yaratıcısı Doruk Acar'da bulunuyor. Alper Çağlar'ın daha önceki yapımlarında her karaktere özgün profil oluşturması ve sınıf farkı, sağ sol ayrımı, liberallik farkı olmadan bir grubun içerisindeki kişilerin aynı kaderi paylaşması üzerine pekiştirdikleri dostluk fazlasıyla beğenilmişti.

Star TV'de yayınlanmaya başlanan altı bölüm ve 1 saatlik mini-dizi, beyaz perdeye taşındığında Börü'nün devam ve finali niteliğinde olacak. Geniş bir hayran kitlesine hitap eden ve milli duyguları fazlasıyla hissettiren yapımın oyuncu kadrosunda Panzehir, Dağ II ve Adem'in Trenleri filmlerinde üst seviye performans gösteren Emir Benderlioğlu, Kiraz Mevsimi dizisinden tanıdığımız Serkan Çayoğlu, Kaybedenler Kulübü, Bir İstanbul Masalı yapımlarından sonra ünlenen Ahu Türkpençe, Cüneyt Arkın'ın karizmatik oğlu Murat Arkın, Mesut Akusta, Can Nergis, Alkan Demirlek ve üstad oyuncu Zafer Algöz bulunuyor.

Börü film konusu

Irfan, Behçet, Turan, Asena, Kemal Boratav, Barbaros, Ayı Murat, Ömer, Tolga, Kaya, Baran ve Tan, Polis Özel Harekat'ın seçilmiş timlerini oluşturmaktadır. Eski Türkçe'de cesur, kurt, yiğit anlamına gelen Börü ismine bağlanmışlardır. Takdire şayan soğukkanlılıkları ve vatan aşkları onları her türlü zorluklarla başa çıkmalarını sağlar. FETO terör örgütünün askeriyeye sızmasının ardından ekibin her şeyi mercek altına alması gerekir ve kaotik ortamdan sıyrılıp Türkiye Cumhuriyetini tehtit edecek tüm unsurları kaldırmak ana vazifeleri haline gelir. Son olaylar üzerine ortaya çıkan hainlikler üzeirne Börü ekibinin hayatları pahasına kendilerini ve ülkelerini savunmaya geçmesini konu alıyor.

Börü filmi ne zaman yayınlanacak?

Alper Çağlar ve Doruk Acar'ın imzasını taşıyan epik senaryoya sahip yerli militar filmi Börü, 28 Aralık 2018'de izleyiciyle buluşacak.

Yorumlar