Yemin töreni için 50 lider Ankara'ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bugün Külliye'de düzenlenecek olan "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni" 22 devlet başkanı, 28 başbakan ve parlamento başkanı ile 6 uluslararası örgütün genel sekreterine ev sahipliği yapacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Beştepe'de düzenlenecek "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni"ne 22 devlet başkanı, 28 başbakan ve parlamento başkanı ile 6 uluslararası örgütün genel sekreteri iştirak edecek.

ERDOĞAN ANITKABİR'İ ZİYARET EDECEK

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 16.30'da TBMM Genel Kurul'da yemin edecek, ardından Anıtkabir'i ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni'ne 22 ülke, devlet başkanı düzeyinde katılım gösteriyor. 

CUMHURBAŞKANLIĞI GÖREVE BAŞLAMA TÖRENİ

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, saat 18.00'de çok sayıda yabancı devlet, hükümet, meclis ve heyet başkanlarının yanı sıra Türkiye'nin tüm kesimlerini temsilen davet edilen hazirunun katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni yapılacak.

Bu törenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, misafiri olan devlet, hükümet ve meclis başkanlarına akşam yemeği daveti verecek.

KABİNE BU GECE İLAN EDİLECEK
 
Aynı gece düzenlenecek basın toplantısıyla Cumhurbaşkanlığı Kabinesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna ilan edilecek.

Yorumlar