Yemekteyiz Ozan Arslan Dilber kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Yemekteyiz Ozan Arslan Dilber kimdir? Yemekteyiz'de yeni haftanın yarışmacılarından olan Ozan Arslan Dilber kaç yaşında ve nereli? Detaylar Ajanshaber.com'da...

TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başladı. Yeni haftanın yarışmacılarından olan Ozan Aziz Dilber kimdir sorusu merak edildi. Onur Büyüktopçu sunuculuğunda gerçekleşen programda bu hafta da kıyasıya rekabet olacakmış gibi gözüküyor. Yeni haftanın yarışmacılarından olan Ozan Aziz Dilber kaç yaşında ve nereli? Dertayları ve tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

YEMEKTEYİZ OZAN AZİZ DİLBER KİMDİR?

Ekranların en sevilen yemek programlarından bir tanesi olan Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başladı. Çekişmeli geçeceği tahmin edilen haftada yeni yarışmacılar aratılmaya başlandı.17 Ekim Çarşamba günü yarışmacısı Ozan Aziz Dilber kimdir sorusu merak edildi. Haftanın birincisinin cuma günü açıklandığı yarışmada rakiplerinden ve Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı alan yarışmacı 10 bin liralık ödülün sahibi olacak.

Yemekteyiz Programında 3 gün yarışacak olan Ozan Aziz Dilber, 23 yaşında ve Sivaslı. Avukat olarak çalışan Ozan Bey felsefe-edebiyat üzerine denemeler yazıyor. 17 Ekim Çarşamba günü yarışacak olan Ozan Bey dövüş sporlarına meraklı.

YEMEKTEYİZ SUNUCUSU ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de doğdu. İngiltere 'de, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı. 

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Onur Büyüktopçu'nun geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan işi ise 2015 yılında yayınlanan ve başrollerini Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun paylaştığı 'Kiralık Aşk'tı. 'Kiralık Aşk' dizisinde 'Koriş' karakterini oynayan Onur Büyüktopçu, kısa sürede dizinin takipçilerinin takdirini kazanmayı başardı. Büyüktopçu'nun canlandırdığı 'Koriş' karakteri kısa sürede fenomen oldu. Onur Büyüktopçu son olarak Yemekteyiz programında sunuculuk yapmakta. Onur Büyüktopçu'nun 'Yemekteyiz' programındaki doğal ve samimi halleri özellikle sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazanıyor.

Özellikle Instagram'da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Onur Büyüktopçu'nun bugüne kadar görev aldığı yapımlar şöyle: Lise Defteri, Yabancı Damat, Doktorlar, Fırtınalı Aşk, Kavak Yelleri, Memleket Hikayeleri, Tatlı Bela Fadime, Üç Tatlı Cadı, Güz Gülleri ve Kiralık Aşk.

Yorumlar