Yemekteyiz Namık Sezer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Yemekteyiz Namık Sezer kimdir sorusu şimdiden merak konusu oldu. Yemekteyiz Namık Sezer kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor sorusuyla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

TV8 ekranlarında haftaiçi her gün izleyici karşısına çıkan Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacıları izleyicilerin ilgisini çekti. Bu haftaki yarışmacılar arasında yer alan Namık Sezer ile ilgili seyirciler şimdiden araştırma yapmaya başladı. Yemekteyiz Namık Sezer kimdir sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Ajans Haber ekibi olarak Yemekteyiz Namık Sezer kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor sorularının yanıtını sizin için araştırdık. Merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

YEMEKTEYİZ NAMIK SEZER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Yemekteyiz'de bu hafta yarışan isimler izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Namık Sezer isimli yarışmacı da dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Peki Namık Sezer kimdir? İşte cevabı... 

Namık Sezer, 45 yaşındadır. Mesleği mimarlıktır. Kendisini zor ve kalabalığı sevmeyen biri olarak ifade ediyor.

YEMEKTEYİZ YARIŞMASI SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Hafta içi gündüz kuşağının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Yemekteyiz saat kaçta başlayacak? Yemekteyiz hayranları ve sosyal medya kullanıcıları Yemekteyiz’in saat kaçta başlayacağını merak ediyor. Yemekteyiz yarışması haftaiçi her gün var. Yarışmacılar birbirinden değişik ve güzel yemekleri büyük para ödülünü almak için sergileyecekler. Yemekteyiz haftaiçi her gün 15:45’te TV8’den izlenebilir.

YEMEKTEYİZ'İN KONUSU NE?

Yemekteyiz programı her gün TV8’de yayınlanmaktadır. Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazanıyorlar. Türkiye'de yayınlandığı günden itibaren popüler olmaya başlayan program, sosyolog Zafer Yenal’a göre son yıllarda kamusal ve siyaset alanının Türkiye’de ve dünyanın pek çok yerinde daralması ve özel alana ilginin artması programı popüler hale getiren en önemli unsurdur.

Yorumlar