Yemekteyiz Nadire Arslan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Yemekteyiz Nadire Arslan kimdir? Ekranların en sevilen yarışma programlarından bir tanesi olan Yemekteyiz'in 26 Ekim yarışmacısı Nadire Arslan kaç yaşında ve nereli?

TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan ekranların sevilen yarışması Yemekteyiz'de bir hafta daha sona eriyor. Haftanın son yarışmacısı Nadire Arslan kimdir sorusu merak edildi. Haftanın finalinin yapılacağı günde heyecan dorukta olacak ve ev sahipliğini Nadire Arslan yapacak. Peki Yemekteyiz Nadire Arslan kaç yaşında ve nereli? Detaylar ve tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

YEMEKTEYİZ NADİRE ARSLAN KİMDİR?

Onur Büyüktopçu sunuculuğunda ekranlara gelen Yemekteyiz yarışmasında bir haftanın daha kazananı belli olacak. Final günü Nadire Arslan misafirlerini ağırlayacak. Nadire Arslan kimdir? Heyecanın dorukta olacağı bu günde tüm yarışamcıların birbirlerine verdikleri puanlar açıklanacak. Bunun yanında sunucu Onur Büyüktopçu'nun da yarışmacılara verdiği puanlar da gözler önüne serilecek. Böylece en fazla puanı alan yarışmacı da belli olmuş oalcka ve haftanın en çok puanını alan yarışmacı birinci olarak büyük ödülün sahibi olacak. Peki haftanın son günü rakiplerini evinde ağırlayacak olan Nadire Arslan kaç yaşında ve nereli?

Yemekteyiz haftanın son gün yarışmacısı Nadire Arslan. Ev hanımı olan Nadire hanım daha önce hiç çalışmamış. Haftanın son günü 26 Ekim cuma günü yarışacak.

YEMEKTEYİZ SUNUCUSU ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de doğdu. İngiltere 'de, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.  

KORİŞ KARAKTERİ İLE YILDIZI PARLADI

Onur Büyüktopçu'nun geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan işi ise 2015 yılında yayınlanan ve başrollerini Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun paylaştığı 'Kiralık Aşk'tı. 'Kiralık Aşk' dizisinde 'Koriş' karakterini oynayan Onur Büyüktopçu, kısa sürede dizinin takipçilerinin takdirini kazanmayı başardı. Büyüktopçu'nun canlandırdığı 'Koriş' karakteri kısa sürede fenomen oldu. Onur Büyüktopçu son olarak Yemekteyiz programında sunuculuk yapmakta. Onur Büyüktopçu'nun 'Yemekteyiz' programındaki doğal ve samimi halleri özellikle sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazanıyor.

Özellikle Instagram'da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Onur Büyüktopçu'nun bugüne kadar görev aldığı yapımlar şöyle: Lise Defteri, Yabancı Damat, Doktorlar, Fırtınalı Aşk, Kavak Yelleri, Memleket Hikayeleri, Tatlı Bela Fadime, Üç Tatlı Cadı, Güz Gülleri ve Kiralık Aşk.

Yorumlar