Melek Doğan nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

TV 8 kanalının büyük beğeniyle izlenen yarışması Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başladı. Yemekteyiz 5 Ekim yarışmacısı Melek Doğan kimdir sorusu merak edildi. Peki Melek Doğan kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? Detaylar Ajanshaber.com'da.

TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan Yemekteyiz programı bu hafta da tüm hızıyla devam ediyor. Onur Büyüktopçu sunuculuğunda devam eden programın bu haftaki yarışmacıları oldukça fazla merak ediliyor. 5 Ekim Cuma günü yarışmacısı olan Melek Doğan kimdir sorusu da aratılmaya başlandı. İddialı konuşmaları ile gündemden düşmeyen Melek Doğan kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? Tüm merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

YEMEKTEYİZ MELEK DOĞAN KİMDİR?

Yemekteyiz yarışmasında yeni bir hafta daha izleyiciyle buluştu. Yeni yarışmacılar, yeni menüler ve Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğuyla her gün farklı lezzetlerle ekrana gelen Yemekteyiz yarışmacısı tüm heyecanıyla devam ediyor. 5 Ekim Yemekteyiz yarışmacısı Melek Doğan kimdir sorusu da merak edilmeye başladı. Yarışmacıların özenle seçtiği menüleriyle misafirlerini ağırlayıp birbirlerine puan vererek en yüksek puan alan yarışmacıyı ve aynı zamanda haftanın birincisini belirliyorlar. Peki 5 Ekim yarışmacısı Melek Doğan kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

5. gün yarışmasıcı MELEK DOĞAN 48 yaşında Ankara'dan katılıyor yarışmaya.  Aslen Sivaslı olan Melek Hanım üniversiteyi ilk başlarda kazansa da maddi sıkıntılardan ötürü gidemediği için yeniden üniversite kazanarak öğrenci oldu.

 YEMEKTEYİZ SUNUCUSU ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de doğdu. İngiltere 'de, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı. 

Onur Büyüktopçu'nun geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan işi ise 2015 yılında yayınlanan ve başrollerini Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun paylaştığı 'Kiralık Aşk'tı. 'Kiralık Aşk' dizisinde 'Koriş' karakterini oynayan Onur Büyüktopçu, kısa sürede dizinin takipçilerinin takdirini kazanmayı başardı. Büyüktopçu'nun canlandırdığı 'Koriş' karakteri kısa sürede fenomen oldu. Onur Büyüktopçu son olarak Yemekteyiz programında sunuculuk yapmakta. Onur Büyüktopçu'nun 'Yemekteyiz' programındaki doğal ve samimi halleri özellikle sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazanıyor.

Özellikle Instagram'da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Onur Büyüktopçu'nun bugüne kadar görev aldığı yapımlar şöyle: Lise Defteri, Yabancı Damat, Doktorlar, Fırtınalı Aşk, Kavak Yelleri, Memleket Hikayeleri, Tatlı Bela Fadime, Üç Tatlı Cadı, Güz Gülleri ve Kiralık Aşk.

Yorumlar