Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? 20 Nisan Yemekteyiz kazananı

Yemekteyiz programında haftanın birincisini belirlendi. Yemekteyiz'de 20 Nisan 2018 tarihinde açıklanan haftanın birincisi o isim oldu... Yemekteyiz birincisi kim oldu, yemekteyiz kazananı, sorularını merak ediyorsanız haberimizi okuyabilirsiniz.

Ekranların en çok eğlendiren ve en çok kazandıran yarışması Yemekteyiz'de cuma günü final heyecanı yaşanıyor.Hafta başında yüksel puanlar alan Turan Bey bakalım kendisine 6 puan veren Emre Hanım'a kaç puan verecek? Yemekteyiz'de yine final heyecanı yaşanıyor. Haftanın en eğlenceli en çekişmeli günü cuma günü Yemketeyiz'in kazananı açıklanıyor. Haftanın son günü yarşmacıların puanlarına ek olarak duayen sunucu Onur Büyüktopçu yarışmacıların misafirperverliklerine ve yemeklerine puan veriyor. Yemekteyiz'in bu haftaki kazananı henüz belli olmadı. Yemekteyiz'in 20 nisan cuma günü kazananı belli olur olmaz eş zamanlı olarak sizlerle paylaşacağız. Ancak gün sonunda verilen son puanlara göre şu ana kadar yarışmacılardan en çok puanı Turan Bey aldı. 20 puan alan Turan Bey'in Onur Bey'den alacağı puan herşeyi değiştirebilir.

YEMEKTEYİZ HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Yemekteyiz'in bu haftaki bölümlerinde Turan, Cevdet, Nermin, Emre ve Seynur hanım yarıştı. Haftanın son gününde yani bugün Emre hanım yarışacak ve Emra Hanım'ın yarışmasından sonra yapılacak puanlamanın ardından Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli olacak.

YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA KİM NE KADAR PUAN ALDI?

Ekranların en çok izlenen, reytingleri alt üst eden programı Yemekteyiz'de bu haftaki birinciyi eş zamanlı olarak haber sitemizde görebilirsiniz.Bakalım bu hafta hangi yarışmacı kaç puan almış;

Haftanın birinci günü yarışan Turan Bey; Emre Bey'den 6, Cevdet Bey'den 4, Nermin Hanım'dan 6 ve Seynur Hanım'dan 4 puan aldı. Toplam 20 puan almış oldu.

-Haftanın ikiinci günü Cevdet Bey yarıştı. Cevdet Bey; Emre Hanım'dan 5, Nermin Hanım'dan 6 puan, Turan Bey'den 3 puan ve Seynur Hanım'dan 4 puan alarak toplamda 18 puan almış oldu.

-Haftanın üçüncü günü yarışan Seynur Hanım: Turan Bey'den 2 puan, Emre Hanım'dan 4 puan, Cevdet Bey'den 3 puan ve Nermin Hanım'dan 4 puan alarak toplam 13 puan almış oldu.

-Haftanın dördüncü günü yarışan Nermin Hanım; Turan Bey'den 4, Emre Hanım'dan 5, Seynur Hanım'dan 3, Cevdet Bey'den 4 puan alarak toplamda 16 puan almış oldu.

-Haftanın 5.günü yarışmacısı Emre Hanım'ın puanları henüz belli olmadı.Ancak yarışmacıların bunlardan hariç bir de Onur Bey'den alacakları puanlar eklenecek.

YEMEKTEYİZ PROGRAMIN 16 - 20 NİSAN 2018 HAFTANIN YARIŞMACILARI

Yemekteyiz'in 16 - 20 Nisan haftasında yarışmacıları; Turan Bey, Nermin Hanım, Seynur Hanım,Cevdet Bey ve Emre Hanım oldu. Haftanın ilk günü 23 yaşındaki Turan Bey yarışacak.

1. Gün Yarışmacısı; Turan Bey

2. Gün Yarışmacısı; Cevdet Bey

3. Gün Yarışmacısı; Nermin Hanım

4. Gün Yarışmacısı; Seynur Hanım

5. Gün Yarışmacısı; Emre Hanım olacak.

Yorumlar