Yemekteyiz Derya Aydın kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Yemekteyiz Derya Aydın kimdir? TV 8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Yemekteyiz'de yeni haftanın yarışmacılarından olan Derya Aydın kaç yaşında ve nereli?

Haftaiçi her gün TV 8 ekranlarında yayınlanarak izleyici ile buluşan Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başladı. Yeni haftanın yarışmacılarından olan Derya Aydın kimdir sorusu merak edildi. Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunda ekranlara gelen yarışma programı her hafta oldukça heyecanlı bir şekilde izleniyor. 18 Ekim yarışmacısı Derya Aydın kaç yaşında ve nereli? Detayları Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

YEMEKTEYİZ DERYA AYDIN KİMİR?

TV 8 ekranlarında Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğuda ekranlara gelen yarışma programında yeni bir hafta daha başladı. Perşembe günü yarışmacısı olan Derya Aydın kimdir sorusu merak edildi. Haftanın birincisinin cuma günü açıklandığı yarışmada rakiplerinden ve Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı alan yarışmacı 10 bin liralık ödülün sahibi olacak.

Yemekteyiz Programında 18 Ekim Perşembe günü yarışacak olan Derya Aydın Ev Hanımı.

YEMEKTEYİZ SUNUCUSU ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de doğdu. İngiltere 'de, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı. 

KİRALIK AŞK DİZİSİ İLE TANINDI

Onur Büyüktopçu'nun geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan işi ise 2015 yılında yayınlanan ve başrollerini Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun paylaştığı 'Kiralık Aşk'tı. 'Kiralık Aşk' dizisinde 'Koriş' karakterini oynayan Onur Büyüktopçu, kısa sürede dizinin takipçilerinin takdirini kazanmayı başardı. Büyüktopçu'nun canlandırdığı 'Koriş' karakteri kısa sürede fenomen oldu. Onur Büyüktopçu son olarak Yemekteyiz programında sunuculuk yapmakta. Onur Büyüktopçu'nun 'Yemekteyiz' programındaki doğal ve samimi halleri özellikle sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazanıyor.

Özellikle Instagram'da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Onur Büyüktopçu'nun bugüne kadar görev aldığı yapımlar şöyle: Lise Defteri, Yabancı Damat, Doktorlar, Fırtınalı Aşk, Kavak Yelleri, Memleket Hikayeleri, Tatlı Bela Fadime, Üç Tatlı Cadı, Güz Gülleri ve Kiralık Aşk.

Yorumlar