Yemekteyiz Can Ekelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Yemekteyiz Can Ekelik kimdir? TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan yarışma programı Yemekteyiz'in 25 Ekim yarışmacısı Can Ekelik kaç yaşında ve nereli?

TV 8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından bir tanesi olan Yemekteyiz tüm hızıyla devam ediyor. 25 Ekim yarışmacısı Yemekteyiz Can Ekelik kimdir sorusu merak edildi. Onur Büyüktopçu sunuculuğunda ekranlara gelen yarışma hafta içi her gün izleyici ile buluşuyor. Peki haftanın dördüncü günü yarışmacısı Can Ekelik kaç yaşında ve nereli? Detayları e tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

YEMEKTEYİZ CAN EKELİK KİMDİR?

Ekranların en sevilen yarışma programlarından bir tanesi olan Yemekteyiz'de heyecan bitmiyor. Yeni haftanın yarışmacılarından olan Can Ekelik kimdir sorusu aratılmaya başlandı. Onur Büyüktopçu sunuculuğunda devam eden yarışmada hafta içi her gün her yarışmacı bir gün rakiplerini evinde ağırlayarak onlara menüsündeki yemeklerini en güzel şekilde hazırlamaya çalışıyor. Böylece rakiplerinden ve sunucu Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı alan kişi haftanın birincisi oluyor ve aynı zamanda büyük ödülün de sahibi oluyor. Peki 25 Ekim yarışmacısı Can Ekelik kaç yaşında ve nereli?

Yemekteyiz 4. gün yarışmacısı Can Ekelik, Tasarım Danışmanı olarak çalışıyor. 25 Ekim Perembe günü 4.gün  yarışmacısı olarak programda görünecek.

YEMEKTEYİZ SUNUCUSU ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de doğdu. İngiltere 'de, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.  

KORİŞ KARAKTERİ İLE YILDIZI PARLADI

Onur Büyüktopçu'nun geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan işi ise 2015 yılında yayınlanan ve başrollerini Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun paylaştığı 'Kiralık Aşk'tı. 'Kiralık Aşk' dizisinde 'Koriş' karakterini oynayan Onur Büyüktopçu, kısa sürede dizinin takipçilerinin takdirini kazanmayı başardı. Büyüktopçu'nun canlandırdığı 'Koriş' karakteri kısa sürede fenomen oldu. Onur Büyüktopçu son olarak Yemekteyiz programında sunuculuk yapmakta. Onur Büyüktopçu'nun 'Yemekteyiz' programındaki doğal ve samimi halleri özellikle sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazanıyor.

Özellikle Instagram'da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Onur Büyüktopçu'nun bugüne kadar görev aldığı yapımlar şöyle: Lise Defteri, Yabancı Damat, Doktorlar, Fırtınalı Aşk, Kavak Yelleri, Memleket Hikayeleri, Tatlı Bela Fadime, Üç Tatlı Cadı, Güz Gülleri ve Kiralık Aşk.

Yorumlar