Yemekteyiz Arda Mert Demir kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Yemekteyiz Arda Mert Demir kimdir? TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşan Yemekteyiz'de yeni haftanın yarışmacılarından olan Arda Mert Demir kaç yaşında ve nereli?

TV 8 ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan sevilen yarışma Yemekteyiz'de yani bir hafta başladı. 19 Ekim Cuma günü yarışmacısı olan Arda Mert Demir kimdir sorusu merak edildi. Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunda ekranlara gelen program izleyici tarafından sevilerek izleniyor. Arda Mert Demir kaç yaşında ve nereli? Detayları ve tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

YEMEKTEYİZ ARDA MERT DEMİR KİMDİR?

Hafta içi her gün izleyici ile buluşan sevilen yarışma programı Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha sona eriyor. Final gününde ev sahipliği yapacak olan Arda Mert Demir kimdir sorusu merak edildi. Haftanın birincisinin cuma günü açıklandığı yarışmada rakiplerinden ve Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı alan yarışmacı 10 bin liralık ödülün sahibi olacak.

Haftanın final günü yani 19 Ekim Cuma günü yarışacak olan Arda Mert Demir pazarlamacı olarak çalışıyor. 

YEMEKTEYİZ SUNUCUSU ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de doğdu. İngiltere 'de, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı. 

KİRALIK AŞK DİZİSİ İLE YILDIZI PARLADI

Onur Büyüktopçu'nun geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan işi ise 2015 yılında yayınlanan ve başrollerini Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun paylaştığı 'Kiralık Aşk'tı. 'Kiralık Aşk' dizisinde 'Koriş' karakterini oynayan Onur Büyüktopçu, kısa sürede dizinin takipçilerinin takdirini kazanmayı başardı. Büyüktopçu'nun canlandırdığı 'Koriş' karakteri kısa sürede fenomen oldu. Onur Büyüktopçu son olarak Yemekteyiz programında sunuculuk yapmakta. Onur Büyüktopçu'nun 'Yemekteyiz' programındaki doğal ve samimi halleri özellikle sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazanıyor.

Özellikle Instagram'da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Onur Büyüktopçu'nun bugüne kadar görev aldığı yapımlar şöyle: Lise Defteri, Yabancı Damat, Doktorlar, Fırtınalı Aşk, Kavak Yelleri, Memleket Hikayeleri, Tatlı Bela Fadime, Üç Tatlı Cadı, Güz Gülleri ve Kiralık Aşk.

Yorumlar