Yedek kulübesi parlıyor!

Beşiktaş, Akhisar Belediyespor’u 2-0 mağlup ederken yedek kulübesinin değeri 33 milyon Euro’yu buldu.

Beşiktaş, Akhisar Belediyespor’u 2-0 mağlup ederken yedek kulübesinin değeri 33 milyon Euro’yu buldu.

Spor Toto Süper Lig’in 4.haftasında Akhisar Belediyespor’a konuk olan Beşiktaş, karşılaşmayı Talisca ve Rodallega’nın kendi kalesine attığı golle 2-0 kazandı. Hafta içi Benfica ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş rotasyona gitti.

KULÜBEDE BEKLEYEN YILDIZLAR GÖZ KAMAŞTIRDI

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in UEFA Şampiyonlar Ligi ilk 11’inde rotasyona giderek sahaya sürdüğü oyuncuların haricinde kulübede bekleyen yıldızlar göz kamaştırdı.

YEDEK KULÜBESİNİN DEĞERİ 33 MİLYON EURO’YDU

Kalede Fabri’yi oynayan Güneş, Tolga Zengin’i yedek bıraktı. Barcelona’dan alınan Adriano, Andreas Beck, Rhodolfo, Tolgay Arslan, Porto’dan alınan gol umudu Aboubakar ve Ömer Şişmanoğlu’ndan oluşan yedek kulübesinin toplam değeri 33 milyon Euro’yu buldu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR’UN İLK 11’İNİN DEĞERİ 18.6 MİLYON EURO

Rakip Akhisar’da Tolunay Kafkas’ın sahaya sürdüğü ilk 11’in toplam değeri ise 18.6 milyon Euro’da kalarak aradaki uçurumu gözler önüne serdi.

BEŞİKTAŞ 10 PUANA ÇIKTI

Akhisar Belediyespor’u 2-0 yenen Beşiktaş puanını 10'a çıkardı ve Başakşehir'in ardından 2. sıradaki yerini korudu. Akhisar Belediyespor ise 3 puanla 12. sırada kaldı.

Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş, Galatasaray'ı konuk edecek. Akhisar Belediyespor ise Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Yorumlar