Yarın okullar tatil edilecek mi? 28 Aralık Cuma günü hangi iller tatil? Ankara, İstanbul, Bursa

Valiliklerin son açıklamalarına göre çoğu il tatil edildi. Olumsuz hava koşullarından meydana gelebilecek mağduriyetlerden dolayı önlemler alınmaya devam ediyor. Özellikle yoğun kar yağışından dolayı eğitime ara verildi. Peki yarın hangi iller tatil? Yarın okullar tatil mi? Tüm detaylar haberimizde...

27 Aralık Peşembe günü olumsuz hava muhalefeti yüzünden Sivas, Tunceli, Aksaray, Bayburt, Samsun, Bingöl, Ordu gibi iller tatil edilmişti. Son dakika açıklamalarına göre tatil haberleri tüm hızında devam ediyor...

Öğrenciler özellikle veliler, okullar tatil mi? Sorusunun cevabını merak ediyor. 28 Aralık Cuma günü birçok il tatil haberini sosyal medyadan paylaştı


28 ARALIK CUMA GÜNÜ HANGİ İLLER TATİL?

MUŞ, GÜMÜŞHANE, ADIYAMAN, BAYBURT, HAKKARİ, KAYSERİ (Pınarbaşı, Yeşilhisar, Yahyalı, İncesu, Bünyan, Tomarza, Akkışla, Sarıoğlan ve Develi ) , SİVAS, RİZE

ARDAHAN CUMA GÜNÜ TATİL Mİ?
Ardahan'da etkili olan yoğun kar ve tipi nedeniyle eğitim 1 gün arayla tatil edildi. Valiliğin yazılı açıklamasında "İlimizde, olumsuz hava koşulları sebebiyle il merkezi ve ilçelerimizde ilk ve orta dereceli okullar Cuma günü tatil edilmiştir." denildi.

KARAMAN TATİL Mİ?
Karaman'da etkisini sürdüren olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime yarın için ara verildiği duyuruldu. Yollardaki buzlanmanın ulaşıma engel olabileceğini belirten vali, ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verdiğini açıkladı. Hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacak.

ERZURUM TATİL EDİLDİ Mİ?
Erzurum'da sıcaklığın ani düşüşünden ötürü eğitim için büyük engeller oluştu. Yol açma çalışmalarını yürüten Belediye ekipleri son hızda devam ediyor. Erzurum'da şiddetini arttıran kar yağışının ardından ilk ve orta dereceli okullar 28 Aralık Cuma günü resmi olarak tatil edildi.

BİNGÖL'DEN TATİL HABERİ GELDİ!
Bingöl, olumsuz hava koşulları nedeniyle kara teslim oldu. Bingöl Valiliği resmi internet sitesinden açıklama yaptı: İl Merkezi, Karlıova, Yedisu, Yayladere, Kiğı, Genç ve Adaklı ilçelerimizde devam etmekte olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 28.12.2018 Cuma günü Resmi /Özel Örgün ve Yaygın tüm eğitim kurumlarında eğitime bir (1) gün süre ile ara verilmiştir." denildi.

ELAZIĞ RESMİ OLARAK TATİL!

Elazığ'ın kent merkezinde ve diğer bölgelerinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime ara verildi. Valilik, "Vali Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince olumsuz hava koşulları nedeniyle Elazığ Meteoroloji 13'üncü Bölge Müdürlüğü'nden alınan verilerin değerlendirilmesi neticesinde, mevcut kar yağışının il genelinde devam edeceği, buna bağlı olarak buzlanma ve don olayının beklendiğinden yaşanan ağır kış koşullarının olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi ve yaşanması muhtemel olumsuzlukların önüne geçilebilmesi amacıyla 28 Aralık 2018 Cuma günü Elazığ merkez ve ilçelerde tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir." açıklamasını yaptı.

Bunun dışında büyükşehirler yani Ankara, İstanbul, Bolu, Konya, Samsun, Yozgat gibi şehirlerin tatil haberleri öğrenciler tarafından merak ediliyor. Tatil haberleri gelmeye başladığında yazımız güncellenecektir.

Yorumlar