YAPTIĞINI BEĞENDİN Mİ ARAS!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın, “Biz turistin cebindeki parayı sonuna kadar almakla mesulüz” sözü Avrupa'da gündeme oturdu. Gazeteler, Aras’ın sözlerini alıntılayıp, kazıklanmamak için Türkiye’ye gitmemesi gerektiğini yazıyor.

TURİZMİ BİTİRECEK BAŞKAN!
Özellikle İngiltere'de hükümet bazı ülkelere seyahat koridoru açmaya hazırlanırken İngiliz basınında Türkiye'nin Bodrum ilçesinde turistlerden istenen fahiş fiyatlara dikkat çekilerek İngilizlerin Türkiye'de tatil yapmaktan kaçınabileceği belirtildi.
İngiltere hükümet kaynakları, seyahat koridorunun açılacağı ülkelere tatile gidenler için dönüşte 14 günlük karantina kuralının uygulanmayacağını belirtiyor. Ancak The Sun gibi İngiliz tabloid basınında yer alan kimi haberlerde Türkiye'nin Bodrum ilçesinde turistlerden istenen fahiş fiyatlara dikkat çekilerek bu sebeple İngiliz turistlerin Türkiye'de tatil yapmaktan kaçınabileceği belirtildi.
Daily Mail ve Mirror gibi gazetelerin yaptığı haberlerde Türkiye'de turistlerin bir kebap için 43 pound, denize girmek için ise 62 pound vermek zorunda kaldığı aktarıldı.

Yorumlar