Sony Xperia XZ fiyatı ile de kullanıcılar tarafından beğenildi

Akıllı telefon üreticileri arasında en iyilerden biri olan Sony Xperia XZ fiyatı ile de diğer telefonlardan bir adım öne çıktı. Teknoloji severler Xperia XZ çıkış tarihi ve özelliklerini yakından takip ediyor.

Teknoloji severlerin yakından ilgilendiği akıllı telefon piyasasında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son günlerde bu piyasa içerisinde Sony Xperia XZ fiyatı ile dikkat çekiyor. Yenilikleri ve donanımlı yapısı ile IFA 2016'da tanıtılan telefon yoğun ilgi gördü. Giderek artan gücü ile Sony akıllı cihazlarına oldukça dikkat çekici güncellemeler ve özellikler getiriyor. Tanıtımı yapıldıktan sonra birçok kişi Sony Xperia XZ çıkış tarihini de merak etmeye başladı. Birçok teknoloji devinin savaştığı akıllı cihazların piyasasında ünlü şirket etkili ve derinden adımlar atmaya devam ediyor. Son zamanlarda telefonlarında kameralara daha çok önem veren şirketin Türkiye'de ki tanıtımı da yapıldı.

EN İYİ FOTOĞRAF VE VİDEO ÇEKİMLERİ

Fotoğraf makineleri ile de kalitesi bilinen Sony aynı kaliteyi telefonlarına da yansıtmış bulunuyor. Sony Xperia XZ özellikleri arasında 0,6 saniyede fotoğraf çekebilme, beş eksenli görüntü sabitleme, 23 megepiksel kamera yer alıyor. Akıllı aktif mod özelliği de bulunan telefonda SteadyShot teknolojisi bulunuyor. Tüm bu özellikler birleştiğinde ise çok yakın fotoğraf ve video çekimlerinin yanı sıra tempolu yürüyüşlerde bile net çekim yapma olanağı sağlıyor. Sony Xperia XZ fiyatı ile de daha çok konuşulacağa benziyor.

SELFİELERDE KÖTÜ ÇIKMAK YOK

Sadece sabitleme yeteneği değil ışık konusunda da oldukça iddalı olan Sony Xperia XZ hemen hemen her koşulda en mükemmel fotoğrafı yakalamaya çalışıyor. Hareket eden cisimler için üçlü görüntü algılama sistemi bulunan telefon özellikle fotoğraf çekinmeyi çok seven kullanıcıların gözdesi olacağı düşünülüyor. Selfie çekmeyi sevenler için XZ'de 13 megapiksel ön kamera bulunuyor. Yüksek performansı ile beğeni toplayan cihaz, akıllı telefon piyasasına iddalı bir giriş yaptı. 

ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Beğenilen özellikleri ile Sony Xperia XZ çıkış tarihi 19 Ekim oldu. Xperia XZ fiyatı 2.799'dan başlarken, Xperia X Compact modeli de 1.999 TL fiyatıyla alıcılarını bekliyor.

FİYATI DİĞER TELEFONLARA GÖRE DAHA MAKUL

Xperia XZ'nin sadece içi değil dışı da dopdolu ve bu da tasarımı ile göze çarpıyor. Metal gövdeye sahip olan telefon siyah, mavi ve gri renk seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıktı. Qnovo Adaptive Charging teknolojisi olan telefon 5,2 inç Full HD ekrana sahip. Kullanıcıların en büyük problemi olan şarj için ise pil ömrünü iki katına çıkaran ayarlamalar yapıyor ve Battery Care ile telefon kullanıcısının alışkanlıklarını baz alarak kendini kontrol ediyor. Ayrıca 32 GB dahili hafıza sunan telefonda microSD'de kullanılabiliyor.

Yorumlar