WhatsApp Web uzun süredir beklenen eksik bir özelliğini tamamlıyor

Dünyanın en çok kullanıcıya sahip mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ın beklenen yeni özelliği kullanıcılara açıldı. Buna göre; WhatsApp Web üzerinden mesajlarına ulaşmak isteyen kullanıcılar, 'çoklu cihaz' özelliği sayesinde telefonları yanlarında olmasa da WhatsApp'ı kullanabilecek.

Dünyanın en çok kullanılan telefon uygulamaları arasında yer alan WhatsApp, yeni bir özellik daha ekledi. Uygulama, çoklu cihaz özelliğini tüm kullanıcılara açtı. Daha önceleri ise öncelikle çoklu cihaz desteği sadece sınırlı sayıda kullanıcıya açıktı. Bundan böyle uygulama, kullanıcılarının aynı zamanda dört cihazda hesaplarını kullanma ihtimali olacak.

Kullanıcılar artık çoklu cihaz özelliği ile telefon olmadan bilgisayarda uygulamayı kullanabiliyor. Fakat daha önceleri uygulamayı bilgisayarda kullanmak için telefonun internetiyle bilgisayarınızın eşzamanlı olması gerekiyordu. Yeni özellik sayesinde artık telefonunuza bağlı kalmadan uygulamayı kullanabileceksiniz.

Uygulamanın yeni özelliği aktif etmesiyle Whatsapp Web de güncellendi. Uygulama artık çoklu cihaz kullanımı için hazır hale geldi. İşte WhatsApp Çoklu Cihaz kullanmak için yapmanız gerekenler;

Android İçin

*WhatsApp’ı açın > Diğer seçenekler’e dokunun.
*Bağlı Cihazlar’a dokunun.
*Çoklu cihaz beta programı’na dokunun.
*BETA PROGRAMINA KATIL’a dokunun.