Vodafone Arena'da ilk derbi! 5 yıl sonra deplasman yasağı da kaldırıldı

Beşiktaş’ın geçen sezon açtığı Vodafone Arena, ilk kez bir derbiye ev sahipliği yapacak. Bu derbi öncesi deplasman yasağı da kaldırıldı. Galatasaray taraftarı, Vodafone Arena’da takımlarını destekleyebilecek.

AjansHaber/ÖZEL

Spor Toto Süper Lig’in 5.haftasında yarın akşam 20:00 başlayacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinde birçok ilk yaşanacak. Beşiktaş’ın geçen sezon 28.haftada oynanan Bursaspor karşılaşmasıyla açtığı Vodafone Arena, ilk kez bir derbi maça ev sahipliği yapacak.

YAKLAŞIK 5 YIL SONRA DEPLASMAN TRİBÜNÜ YASAĞI KALDIRILDI

Beşiktaş, Vodafone Arena’daki ilk derbi karşılaşmasına hazırlanırken, Kulüpler Birliği Vakfı ve İstanbul Valiliği’nin yürüttüğü çalışmalar sonucu deplasman yasağı kaldırıldı. Deplasman yasağının kaldırılmasıyla Galatasaray taraftarı da Vodafone Arena’da kulüplerini destekleyebilecek. Yaklaşık 5 yıllık aradan sonra deplasman yasağı kaldırılmış oldu.

HAKEM ALİ PALABIYIK DA İLK DERBİSİNİ YÖNETECEK

Vodafone Arena’nın ilk derbisi, deplasman yasağının kaldırılmasının ardından deplasman taraftarının da geleceği ilk maç olacak. Karşılaşmanın hakemi olarak atanan FIFA kokartlı Ali Palabıyık da kariyerinde ilk derbisine çıkacak.

Beşiktaş ve Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmada birçok futbolcu ilk derbi heyecanını yaşayacak. Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Fabricio Agosto Ramirez, Adriano Correia, Anderson Talisca, Gökhan İnler, Vincent Aboubakar, Caner Erkin ve Gökhan Gönül, siyah beyazlı takımla ilk derbisine çıkacak.

Galatasaray’ın transferlerinden Luis Cavanda, Tolga Ciğerci, Josue Pesqueira, Nigel De Jong ve Eren Derdiyok, teknik adamların görev vermesi durumunda, ilk kez bir lig maçında, Galatasaray formasıyla rekabetin heyecanını yaşayacak.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar